Un pompier aflat in timpul liber a salvat victimele unui accident rutier produs in Ciocmani

24
2716

 

Un pompier aflat in timpul liber a salvat victimele unui accident rutier produs in Ciocmani

Sambata dimineata, Sectia de pompieri Jibou a fost solicitata sa intervina la un accident rutier petrecut in apropierea podului de la Ciocmani.

Evenimentul a fost anuntat de catre colegul nostru plt.adj. Bakcsi Attila, care era in trecere la momentul producerii evenimentului, acesta a extras o victima din autoturism si a intreprins primele masuri pana la sosirea echipajelor.

In urma evenimentului au rezultat doua persoane r?nite, una de sex feminin (de 41 de ani) transportat? de catre un echipaj SAJ la UPU SMURD Zalau, cea de-a doua de sex masculin ( de 22 de ani) care a fost transportat? de catre un echipaj SMURD la CPU Jibou.

COMENTARII

  1. Eu in 2018 am scos 3 persoane din doua masini in doua accidente rutiere (din fericire toate victimele si-au revenit).Un accident a fost in jud Timis, celalalt in Gura-Humorului.Sunt doar un simplu sofer, am facut ceva normal.

  2. Faptele bune trebuiesc mai mult mediatizate nu ceea ce se petrece acum la televiziunile din Romania si mai laes cum incearca sa profite unii ptr campanie electorala.Rusine acestora din urma si cinste domnului pompier,sa-i domnul SANATATE si fericire

  3. Felicitari pompierule! Erai in timpul liber si puteai sa nu-ti asumi anumite responsabilitati dar ai facut-o. Tu ai inteles imediat ca viata e cea mai importanta. Carcotasilor le spun doar atat "vai de voi, nu intelegeti nimic"

  4. Ptr 20,16 sunt pensioner nu sunt coleg cu acest om de omenie si daca as fi care este problema, bine CA nu te cunosc pe tyne si nici nu doresc sa cunosc un asemenea specimen

LASA UN COMENTARIU

Comentariu
Nume

Site-ul graiulsalajului.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.