Un nou transfer la HC Zalau

0
356
Un nou transfer la HC Zalau
Valentina Bardac a semnat cu gruparea zalauana, dupa ce in sezonul trecut a evoluat la CSM Cetate Deva

HC Zalau a sunat miercuri dupa-amiaza adunarea, nu inainte ca oficialii echipei sa mai achizitioneze o jucatoare pentru sezonul urmator. La prima vedere nu pare un transfer extraordinar, mai ales ca jucatoarea Valentina Bardac vine din liga secunda, unde a jucat la CSM Cetate Deva. Insa, handbalista care joaca pe postul de centru a evoluat sezoane bune la echipa lui Marian Muntean si este jucatoare de baza, avand in spate ani buni de handbal chiar si in prima liga.

Aflata la final de contract cu echipa din Deva care a promovat la finele sezonului, jucatoarea nu si-a mai prelungit intelegerea si a ajuns la un acord cu HC Zalau, cu care a semnat pe 4 ani.

Dupa cele doua internationale de tineret, Eliza Marina Cicic si Claudia Maria Constantinescu, handbalista Valentina Bardac se pare ca este ultimul transfer al Zalaului din aceasta pauza competitionala.

Sa mai spunem ca Bardac a fost cea mai buna marcatoarea pentru CSM Cetate Deva la ultimul meci cu HC Zalau. Pe 7 februarie 2012, la Deva, HC Zalau a castigat cu scorul de 22 - 15, iar jucatoarea a marcat de patru ori.

COMENTARII

LASA UN COMENTARIU

Comentariu
Nume

Site-ul graiulsalajului.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.