Un nou sef la Inspectoratul Scolar Salaj

23
4268

 

Un nou sef la Inspectoratul Scolar Salaj

Inspectoratul Scolar Judetean Salaj are un nou sef. Mandatul doamnei profesoare Pop Maria a ajuns la final, iar Ministerul Educatiei a facut o alta propunere.

"Prin Ordin al Ministerului Educatiei si Cercetarii, incepand cu data de 23 martie 2020, conducerea Inspectoratului Scolar Judetean Salaj va fi asigurata de dl. prof.dr. BULGAREAN GHEORGHE VASILE, care va ocupa functia de inspector scolar general, prin detasare in interesul invatamantului.
Noul inspector scolar general este profesor doctor in matematica si a ocupat, incepand cu anul 2006 pana in prezent, functia de director al Colegiului National "Silvania" Zalau.
Mult SUCCES in activitate!" este mesajul transmis de ISJ Salaj pe pagina oficiala de Facebook a institutiei.

Reprezentantii ISJ Salaj au mai anuntat printr-un comunicat de presa postat pe site-ul institutiei ca:

"Potrivit unui Ordin al Ministerului Educatiei si Cercetarii, incepand cu data de 23 martie 2020 inceteaza contractul de management si numirea doamnei profesoare Pop Maria in functia de inspector scolar general la Inspectoratul Scolar Judetean Salaj. Cu aceeasi data, doamna profesoara Pop Maria revine la catedra rezervata (...)".

 

 

COMENTARII

  1. Doamne ajuta! Mult rau a facut "senatoreasa" invatamantului salajean pe care l-a politizat pana-n maduva lui. A promovat incompetenta, a instalat inspectori si directori cu doua conditii: persoana sa fie pesedista si obedienta. A profitat pana la refuz de aceasta functie in care a fost "instalata" de sotul sau. \r\n Preoteasa Mioara Gudea, inca inspector scolar-adjunct, fost membru ALDE, a trecut la PNL!?! Pai, ati primit-o, oameni buni?\r\n Succes, Vasile Bulgarean!

  2. Brovo ati inceput sa scapati de ciuma rosie,mai aveti multi oameni de schimbat ,pe la protectie sociala ,crucea rosie unde este o g.......ca a lui bercean fost primar de Meseseni care confunda innstitutia cu buzunarele ei,ii cer atatea sa -si dea demisia dar nu si-oda ca de acolo f...ra ,vinde ,pleFaca cu masinile cu neamurile si a....tii,vinde produsele la magazinele de familie ,numeni nu se sesizeaza?Fratele face legea ca tatal in comuna.

  3. Nici poveste! Aceasat femeie strica tot ce poate pentru ca este o incompetenta, impostoare. Daca Bode face acest compromis, face o mare greseala! Femeia asta este o impostoare, ce nu intelegeti? Ea nu-i in stare de a conduce ceva. A pus-o acolo sotul, analfabetul functional si Ciunt cand era prefect. Stie careva ce preda? Nu, pentru ca nu s-a remarcat niciodata printre profesori!

  4. Bine ca am scăpat de analfabeta, incompetenta și inculta asta. Era o rușine pentru profesorii de calitate,și pentru conta doar lsditatea și obedienta E trist, dacă Gudea soția popii rămâne în funcție! Sper ca nu!! Doamne fii lăudat ca ne-ai scăpat de P.... ta!

  5. Bine c-am scapat de mediocra, reaua, incompetenta, limitata senatoreasa, Pop Lucy, cocotata in functie si in iererhia sociala numai si numai cu pile; in toata viata lor, si ea, si sotul ei, actualmente senator (Pop Gheorghe).

  6. Numai niste prosti si incompetenti pot face asemenea schimbari !!! in Salaj nu este nevoie de inspectorat de invatamint ! trebuie de urgenta desfintat ! sa ramina un singur inspector coordonat de Cluj ! ati inteles ? Iar in privinta persoanei propuse si instalata ce sa zic? aceiasi persoana cu acelas nivel de pregatire mai mult cred eu mai jos! si nu are aspect comercial!

  7. Bosorogul asta? nu i-au apărarea la nimeni dar nu e momentul pt schimbări .Desfintati inspectoratul ca prea a fost si este politizat.Nu se fac schimbări în plina criza de supraviețuire a omenirii. P.nlisti vreti puterea si functii oricand si cu orce pret.....rusine.Suntem in..razboi" de existență nu asa a zis tatuca Iohannis?si tataia vrea functii? acummmm??????.......rusinicaaaa....huuuuu.....

  8. No, inca unu', la 9.24! El nu stie scrie, dar gura ii umbla!\r\nVasile Bulgarean nu-i ce trebuie invatamantului salajean, dar este de 100 de ori mai bine decat cine a fost. Va inchipuiti ce-a fost pana deunazi?

LASA UN COMENTARIU

Comentariu
Nume

Site-ul graiulsalajului.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.