Un nou invitat la Conferințele Caiete Silvane online

2
117

Scriitorul Florin Horvath – Despre ideea de întemeiere cultivată de cavalerii teutoni

Joi, 16 iulie, la ora 18.00, pe conturile de Youtube și Facebook ale Centrului de Cultură și Artă al Județului Sălaj și ale revistei Caiete Silvane, scriitorul Florin Horvath este invitat la Conferințele Caiete Silvane online.

Florin Horvath, născut in 1945, este scriitor, membru al Cenaclului literar „Silvania” și al Asociației Scriitorilor din Județul Sălaj. Din cărțile publicate amintim „O lacrimă pentru Măria Sa”, „Coroana celor șapte mari maeștri”, „Voievodul albastru”, „Îndreptar francmasonic”, „Un templier la Sarmizegetusa”, „Vecernie la amiază”, „Nașterea Daciei”, „Eșafodul cu fantome”.

Este colaborator și la revistele „Curtea de la Argeș” și „Caiete Silvane”.

2 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

NOTA: sunt interzise injuriile, incitarile la ura ori violenta, cuvintele obscene si atacul la persoana.

Publicatia „Graiul Salajului” nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revenind integral autorului comentariului.

Orice persoana care se considera prejudiciata de continutul unui comentariu, are posibilitatea sa solicite stergerea comentariului respectiv, in baza unei cereri in acest sens, transmise pe adresa de email a redactiei, graiulsj@unisys.ro.

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.