Un nou investitor vrea să angajeze 200 de persoane la Şimleu Silvaniei

1
1784

Un producător de mobilă francez ia locul companiei Ara Shoes la Şimleu Silvaniei, noul investitor urmând să angajeze, pentru început, 200 de persoane, iar dacă totul decurge normal să ajungă la 400 de angajaţi.

„Este deja cunoscut că investitorul LIDL își va deschide un supermarket în Șimleu Silvaniei. Am bucuria să vă anunț că, după discuții avute cu mai mulți investitori, PGS Sofa and CO își va deschide un punct de lucru în spațiul deținut de grupul Ara. Aceștia intenționează să angajeze în Șimleu 200 de persoane în prima etapă”, precizează primarul din Şimleu Silvaniei, Septimiu Ţurcaş.

Potrivit unei scrisori primite din partea companiei Ara, făcută publică de Septimiu Ţurcaş, firma ce va veni la Şimleu Silvaniei este un mare producător pe piaţa europeană de mobilă, compania urmând să închirieze de la Ara 3.400 metri pătraţi de spaţii de producţie.

„Pentru că ei doresc ca în maxim două săptămâni de la semnarea contractului să începă angajările, i-am asigurat că o să facem toate diligenţele pentru a contacta un număr cât mai mare din foştii noştri angajaţi. Sunt sigur că şi dumneavoastră şi cei de la AJOFM o să îi spijiniţi, pentru a rezolva această problemă a comunităţii”, se arată în scrisoarea menţionată.

PGS Sofa & CO SRL este un producător de mobilier românesc, membru al Grupului Parisot, fondat în Franța.

Conform Ziarului Financiar, afacerile producătorului de canapele şi mobilier tapiţat PGS Sofa & Co din Oradea au crescut în 2019 cu 4%, până la 344 milioane lei. Compania deţine pe piaţa locală patru fabrici, iar în cadrul acestora lucrează 1.089 ce persoane.   

1 COMMENT

  1. spuneti-i si mascariciului de pe facebook (ala din Italia,care tot vorbeste tampenii la adresa primarului din Simleu)ca firma aceasta exista si sa se bata cu capul de pereti,impreuna cu idolul lui,Pop Silvasan,un candidat agramat,la primaria orasului Simleu

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here