SondajRSS Feed

Un grup de sindicalisti condus de liderul Cartel Alfa Salaj, Laurentiu Ghiurutan, merge azi la protestul din Satu Mare in sprijinul muncitorilor de la Electrolux

21 Martie 2019

In jur de 1.000 de persoane protesteaza in fata Prefecturii din Satu Mare, inclusiv sindicalisti de la Silcotub si IAIFO

Cartel Alfa Salaj sustine activ in continuare greva si protestele muncitorilor de la Ectrolux, una dintre cele mai mari intrprinderi din Satu Mare. Un grup de sindicalisti condus de liderul Cartel Alfa Salaj, Laurentiu Ghiurutan, merge azi la protestul ce va avea loc in fata Prefecturii din Satu Mare, unde sunt asteptati peste 1.000 de participanti.
Cartel Alfa Salaj a participat si la protestul din 14 martie al colegilor de la filiala Cartel Alfa Satu Mare, in fata sediului Electrolux. Au fost prezenti atunci 500 de sindicalisti de la Samus si reprezentanti de la 15 filiale Cartel Alfa din tara.
"Pentru maine, 21 martie, si-au anuntat prezenta reprezentanti din toate cele 42 de filiale Cartel Alfa din tara, plus reprezentanti de la confederatiile internationale ITUC si ETUG, in care confederatia Cartel Alfa este membra cu drepturi depline.
Mitingul va incepe la ora 8:45, in fata sediului Electrolux, de unde se va porni in mars spre Prefectura Satu Mare. Acolo se va scanda, se vor folosi vuvuzele, sirene si pancarte cu mesaje.
Vom participa cu conducerea filialei Cartel Alfa Salaj, o delegatie de la Silcotub si o delegatie de la IAIFO, in total 15 persoane. La miting vor participa in jur de 1000 de persoane.
Pentru ca astfel de situatii sa nu mai apara la nivel national, asteptam cu nerabdare insanatosirea domnului Liviu Dragnea, care

Un grup de sindicalisti condus de liderul  Cartel Alfa Salaj, Laurentiu Ghiurutan,  merge azi la protestul din Satu Mare  in sprijinul muncitorilor de la Electrolux
in conferinta de presa de la Snagov ne-a promis modificarea de urgenta a Legii 63 – legea dialogului social, astfel incat situatii de acest gen sa nu mai apara", ne-a declarat ieri presedintele Cartel Alfa Salaj, Laurentiu Ghiurutan.
Laurentiu Ghiurutan spune ca reactioneaza pentru ca este inacceptabil ca salariatii sa munceasca ca negrii pe plantatiile de bumbac.
Situatia incordata de la una dintre cele mai mari intreprinderi din Satu Mare, Electrolux, se prelungeste si ia amploare. O mare parte din cei 900 de angajati sunt in greva si cer marirea salariilor cu doi lei pe ora, conditii omenesti pentru a munci si corectitudine din partea conducerii fabricii.
Cartel Alfa Salaj, condus de Laurentiu Ghiurutan, este cea mai mare confederatie sindicala reprezentata in judet, cu 6.800 de sindicalisti, care cuprinde atat sectorul economic privat - Michellin, Silcotub, IAIFO -, cat si sectorul bugetar - Primaria Zalau, Primaria Jibou, foarte multe primarii de comuna, APIA, ANIF, DSV, Tesa – Spitalul Judetean Zalau, Politie – SNPPC Salaj.

Vizualizari 1153
Comentarii articol (23)

>

in 21 Martie 2019 0:37

Sarcini grele are ,plus ca depune un efort epuizant sa mearga dintr-un judet in altul.Cred ca e platit prea putin nenea asta :)

>

in 21 Martie 2019 5:49

Interesanta si neexplicabila, această prezenta, a unui bugetar din administratie, in fruntea sindicaliștilor din mediu privat productiv.

>

in 21 Martie 2019 6:15

Bravo sindicalistilor de la IAIFO , organizatie sindicala "puternica" ati reusit sa schimbati numele fabricii din ARMATURA in DARAMATURA. D-l pop ati reusit o mare performanta . RUSINE sa va fie !!!

Capitalism puturos!>

in 21 Martie 2019 6:23

Felicitari sindicalistilor, cu cat va musca mai tare de cur unii, cu atat e mai bine. Altfel, acesta este rezultatul loviturii militate de stat, un capitalism puturos cu muncitorul roman mumcind ca negrul pe plantatie !

Sindicat infect >

in 21 Martie 2019 6:53

Ghiurutan Laurențiu asa zisul lider de sindicat este un alcolist în devenire.

>

in 21 Martie 2019 7:01

Felicitari muncitorilor de la electrux. Oameni cu COHONES.

Lupta de clasa !>

in 21 Martie 2019 7:12

Muncitorii de la Electrolux au cerut o mica marire de salarii dar au fost refuzati.Lupta de clasa se ascute in aceasta democratie bolnava, mentinuta in varful baionetelor Americane. Era mai bine in regimul socialist cu o lege a salarizarii cinstita care prevedea un correct raport de 1 la 6 intre salariul minim si maxim !

radu>

in 21 Martie 2019 7:22

Ghiurutan Laurentiu este un "chiparos" si un asistat social. Toata ziua sta in fata Primariei cu palaria pe cap, zici ca e cowboy si urmareste pustoaicele de la C.N.S. Chiar nu se sesizeaza nimeni sa-l puna cineva si pe individul asta la munca.

Ghiurutan>

in 21 Martie 2019 7:25

Pt Radu stati linistit asta face din 1996\r\n

>

in 21 Martie 2019 7:30

Cum e pontat la servici?Totusi eplatit din banii nostri

Ciuma portocalie loveste si acum !>

in 21 Martie 2019 7:42

Legea dialogului social care a transformat muncitorul roman in Negru pe plantatie a fost scoasa de marinarul chior in guvernarea boc. Atunci #rezist nu ai zis Nici pas, sorosistii astia ies la difilari numai cand se primeste ordin pe unitate !

>

in 21 Martie 2019 8:44

Faptul că se implică deranjează..?? Că nu înțeleg comentariile unora.....

>

in 21 Martie 2019 8:54

Unitate, unitate intre oameni.

>

in 21 Martie 2019 9:04

Mai 8,44... nu faptul că se implică deranjează. Faptul că este angajat la primărie, deci platit de noi cetățenii acestui oras şi el nu munceşte nimic pentru banii primiți. Iar acest ziarist nu ne spune dacă în zilele in care umblă brambura este pontat sau nu.

>

in 21 Martie 2019 9:38

Ghurutan esti un prost!!!

>

in 21 Martie 2019 11:45

Asa zisilor sindicalisti , stati pe curul vostru ca si asa NU INSEMNATI/REPREZENTATI NIMIC !

>

in 21 Martie 2019 12:10

Îmi este rușine de ce scriu unii..bravo ...știu că te-ai implicat și în problemele tenaris...și Michelin..și la veterinari ...îmi pare bine că sunteți activi...pt cei de mai sus care cred că era bine fara sa se implice nimeni...le doresc....poate patronii ii pun sa scrie....fara sindicatele munca patronilor ar fi mult .ai ușoară....

>

in 21 Martie 2019 13:13

Nu vad cum un salariat in sistemul bugetar poate umbla pe la mitinguri chiar nu are atributii de serviciu in primarie?\r\nDespre ce sindicat de la Armatura vorbiti?vai de ea Armatura la fel de toata tara a ajuns dupa 1989 de rasul lumii.Nici unii nu au facut nimic decat au furat din 1989 incoace in rest zero barat.

>

in 21 Martie 2019 13:13

Nu este platit din banii voștri ci din banii țării. Banii voștrii nu ajung nici pentru iluminatul public al orasului

>

in 21 Martie 2019 14:49

7.22, Du-te ,Boule, în Pausa sa vezi ce asistat social e Ghiurutan.Sa vezi, nemernicule social,cata hrana produce,inclusiv pentru un parazit ca tine și altii. 9.38 Lenți prost!Da,pentru ca nu iti da doua șuturi în cur,amărâtule

>

in 21 Martie 2019 14:55

Sa vede-ti ce casoi o sa-si faca pe masura liderilor de sindicat.oare cat a fost spaga,dar oricum o luam sa fii platit si de primarie iar TU faci pe liderul de sndicat chiar daca salariati din primarie fac parte din acest sindicat,vai de curul vostru ,se pare ca asa este democratia in ROMANIA,PTR ASTA S-A FACUT REVOLUTIE IN 89

>

in 21 Martie 2019 14:56

Artur..vezi dacă Lenți avea pălaria, de țigan, în timpul demenstrației.

13 13>

in 21 Martie 2019 19:41

Mare bou psd ist esti.Si banii tarii de unde sunt mai prostovane.De la bujetari ca tine cumva?

 (nu este publicat)
NOTA: Sunt interzise injuriile, cuvintele obscene si atacul la persoana.

Site-ul graiulsalajului.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.