Un fost senator PSD a fost numit ieri director al postului national de radio

14
1792

 

Un fost senator PSD a fost numit ieri  director al postului national de radio

Fost senator PSD si fost presedinte al Comisiei de cultura din Senat, Georgica Severin a fost numit ieri de catre plenul reunit al Parlamentului în functia de director interimar al Societatii Române de Radiodifuziune pe o durata de sase luni, dupa ce parlamentarii au respins, in aceeasi zi, rapoartele de activitatea ale SRR pentru anii 2015 si 2016. Plenul reunit a votat cu 214 voturi "pentru", 58 "împotriva" si o abtinere numirea lui Georgica Severin în functia de director interimar al Societatii Române de Radiodifuziune, începând chiar de ieri, 26 aprilie, durata interimatului nu poate fi mai mare de 6 luni. Parlamentariia au respins ieri in plen rapoartele de activitatea ale Societatii Române de Radiodifuziune pentru anii 2015 si 2016, ceea ce a atras demiterea Consiliului de Administratie.
Fostul sef de stat Traian Basescu, presedintele PMP, a declarat în plen ca votul dat pentru respingerea raportului de activitate este unul politic. "Anul trecut pe raportul pe care propuneti sa îl respingem, radioul de stat a obtinut un profit remarcabil. Mai mult decât atât, Radio România Actualitati este lider de audienta. Am vrut sa fac aceste precizari stop_coloana ca sa stim ca dam un vot politic nu unul legat de performanta CA SRR", a declarat Traian Basescu.
Lui Basescu i s-a opus presedintele Comisiei de cultura din Senat, Lucian Romascanu (PSD), care a declarat ca "profitul la o institutie care nu are ca misiune realizarea de profit nu trebuie mentionat. (…)".
Si liderul PNL, Raluca Turcan, sustine ca Consiliul de Administratie al radioului de stat a fost "executat politic" de Parlament si ca majoritatea parlamentara a pregatit "un PSD-ist sadea" pentru functia de director al SRR."Tocmai am asistat astazi la o executie politica a CA SRR. Este o realitate. Daca presedintele director general al SRR nu ar fi intrat în conflict cu domnul Dragnea, astazi rapoartele de activitate fi fost foarte bune. (…) Astazi a fost rândul SRR, mâine poate fi al TVR, nu se stie", a declarat Turcan. 

 

 

COMENTARII

  1. Epeste 50 de ani cind nu vor mai parazita țara şi nu se va mai şti despre jegurile psd o sa aveți bilanțul adevărat al mizeriei (nu că azi nu se vede)

  2. A inceput psd-izarea Romaniei dupa modelul grecesc,prin mituire si pomeni.Rezultatul v-a fi acelasi,falimentul tarii.Atat doar ca Europa se afla intr-o situatie mai delicata si s-ar putea sa nu o mai intereseze.Oricum nota de plata nu o vor suporta doi ar mituitii si pomanagii,ci mai ales cei ce muncesc din greu si mai produc in aceasta tara !

  3. 12.24. Este javra pesedista, cea tanara, persoana cea mai ascultareata a lui Ghita Pop si a Luciei Pop, inspectoarea "cea mai buna"! Doamne fereste, se vede ca n-are prunci, fata asta! Ce-i a ei e pus deoparte. Doamne ajuta!

  4. Oferta noua in anul 2017. Minim 491,52 euro. Nu trebuie experienta. Asiguram instruire GRATIS la distanta si online. Cerem: cunostinte minime utilizare calculator (word, pdf, email, internet), seriozitate, lucru 2 ore pe zi. Pentru a aplica la oferta, trimiteti mesajul APLIC la una dintre adresele de email ale departamentului de informatii: pacurarumarioara1964@gmail com

LASA UN COMENTARIU

Comentariu
Nume

Site-ul graiulsalajului.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.