Un deces si 4 cazuri noi de covid -19 in Salaj

2
1836

Decesul cu numarul 17 cauzat coronavirus a fost anuntat azi in Salaj. E vorba de un barbat de 85 de ani care avea si alte probleme medicale (cardiopatie ischemica cronica, hipertensiune arteriala, diabet, hipertrofie de prostata).

In ultimele 24 de ore, au fost confirmate alte 4 cazuri noi de imbolnaviri, numarul total ajungand astfel la 179.

Pana astazi, 1 august, pe teritoriul Romaniei au fost confirmate 52.111 cazuri de persoane infectate cu noul coronavirus (COVID – 19). 27.346 de pacienti au fost declarati vindecati si 4.596 de pacien[i asimptomatici au fost externa[i la 10 zile dupa depistare.

2 COMENTARII

  1. De ce atata secretomanie ? Din motive de pura preventie ar fi normal sa stim din ce localitati sunt cei infectati. A ne vizita rudele si prietenii din asemenia localitati, nestiind ca exista persoane infectate, nu serveste nimanui, cu atat mai putin masurilor de preventie. Ascunderea pentru cetateni a denumirii localitatilor cu persoane infectate este o mare stupidenie propusa de organe abilitate stupide !

LĂSAȚI UN MESAJ

NOTA: sunt interzise injuriile, incitarile la ura ori violenta, cuvintele obscene si atacul la persoana.

Publicatia „Graiul Salajului” nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revenind integral autorului comentariului.

Orice persoana care se considera prejudiciata de continutul unui comentariu, are posibilitatea sa solicite stergerea comentariului respectiv, in baza unei cereri in acest sens, transmise pe adresa de email a redactiei, graiulsj@unisys.ro.

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.