Un barbat a fugit dintr-un centru de carantina din Zalau

0
11

Potrivit informatiilor primite de la Inspectoratul de Jandarmi „Menumorut Voievod“ al Judetului Salaj, la sfarsitul saptamanii trecute au fost constate mai multe fapte antisociale.

rn

O persoana a fugit dintr-un centru de carantina institutionalizata, dupa ce a sarit pe geamul de la etajul 1 al cladirii.

rn

Incidentul a avut loc vineri, 29.05, in jurul orei 14:30, in zona unui centru de carantina de pe raza municipiului Zalau. Persoana in cauza, un barbat de 41 de ani, a fost interceptata imediat de catre echipajul de jandarmerie aflat in zona. Dupa sesizarea reprezentantilor D.S.P. Salaj, acesta a fost reintrodus in centru.
In cauza, jandarmii au intocmit acte de sesizare privind savarsirea infractiunii prevazute de art. 352, alin. 1 Cod Penal, respectiv „Zadarnicirea combaterii bolilor". Actele de sesizare au fost inaintate Parchetului de pe langa Judecatoria Zalau pentru continuarea cercetarilor.

rn

O alta fapta antisociala sanctionata de jandarmi a fost cea a unui tanar de 19 ani, care aflat intr-un centru de carantina institutionalizata de pe raza municipiului Zalau, a distrus mai multe bunuri din camera unde era cazat.

rn

In urma incidentului care a avut loc duminica, 31.05, in jurul orei 20.00, o angajata a hotelului a sesizat echipajul de jandarmerie prezent in zona centrului de carantina.

rn

In cauza, jandarmii au intocmit acte de sesizare privind savarsirea infractiunii prevazute de art. 253 Cod Penal, respectiv „Distrugerea". Actele de sesizare vor fi inaintate Parchetului de pe langa Judecatoria Zalau pentru continuarea cercetarilor. Prejudiciul urmeaza a fi stabilit.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here