UDMR Salaj a adunat cele mai multe semnaturi pentru parlamentare, urmat de PNL si PSD

14
2437

 

UDMR Salaj a adunat  cele mai multe semnaturi pentru parlamentare,  urmat de PNL si PSD

Fiecare filiala din Salaj a partidelor nationale trebuie sa isi depuna la Biroul Electoral de Circumscriptie Salaj candidaturile pana la data de 27 octombrie. 

Alaturi de candidaturi, la nivel national trebuie depuse si 200.000 de semnaturi de sustinere pentru lista partidului.
La nivelul judetului Salaj, cele mai multe semnaturi le-a strans Uniunea Democrata a Maghiarilor din Romania. UDMR Salaj a reusit sa stranga 16.500 de semnaturi, dar liderul Seres Denes spune ca "se putea si mai mult".  stop_coloana
Pe locul al doilea in top este Partidul National Liberal Salaj. PNL Salaj a strans 11.500 de semnaturi.
Pe locul al treilea in top se afla Partidul Social Democrat. PSD Salaj a strans 11.024 de semnaturi de sustinere.
Locul al patrulea este ocupat de Partidul Miscarea Populara (PMP), care a strans 9.000 de semnaturi.
Partidul Romania Unita (PRU) a reusit sa stranga in Salaj un numar de 6.000 de semnaturi. 

 

COMENTARII

  1. udmr a adunat cel mai mare nr. de semnaturi, si ... hopa, poza lui bode! mai , s-o fi transferat la unguri ? nu cred; in alt articol e vorba de psd. si ... iara poza lui bode; maine, poimaine, apare poza lui pe toate articolele din ziar. deh, o fi castigat vreun premiu nobel sau .............

  2. Uniunea Salvati Romania (USR) aduna semnaturi, si le aduna pe buen si real nu din bazele de date de pe la primarii sau de pe mai stiu eu unde ! USR va aduna peste 1000 de semnaturi, un numar care pare mic in comparatie cu restul, dar trebuie tinut cont ca USR nu are alesi locali care sa adune la comanda , USR are doar o mana de oameni binevoitori si muncitori care cred ca nu depasesc 10-15 persoane ssi foarte multi simpatizanti care se ofera sa semneze....Daca doriti sa ii ajutati cu semnaturile exista o pagina de facebook unde gasiti toate detaliile, pagina denumita : Uniunea Salvati Romania-Salaj Cu siguranta numarul voturilor va fi mult mai mare decat cel al semnaturilor !

LASA UN COMENTARIU

Comentariu
Nume

Site-ul graiulsalajului.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.