SondajRSS Feed

U Cluj a fost reprimită A�n Divizia A1

13 Septembrie 2017

Mai este aproximativ o lună până la startul Diviziei A1, iar recent, ÅžtiinÅ£a Bacău, formaÅ£ie ce a încheiat sezonul trecut pe locul 9 a anunÅ£at că se retrage din competiÅ£ie, din cauza problemelor financiare.

Mai exact, gruparea băcăuană a solicitat autorităţilor locale suma de 1,2 milioane de lei, însă acestea au alocat doar 650.000 de lei, sumă insuficientă pentru continuarea activităţii în elita voleiului masculin românesc.

În aceste condiÅ£ii, Divizia A1 a rămas cu 11 echipe, însă pentru a nu se da lucrurile peste cap, ”U” Cluj, formaÅ£ie care pe plan sportiv a retrogradat în sezonul precedent, a fost reprimită pe prima scenă a voleiului românesc.

Volei Municipal Zalău se va due

U Cluj a fost reprimită A�n Divizia A1
la din nou cu gruparea clujeană în etapa a doua a Diviziei A1, în 14 octombrie.

Să precizăm ÅŸi faptul că în această vară, la ”U” Cluj a ajuns ÅŸi zălăuanul Claudiu Iov, cel care în trecut a evoluat ÅŸi la Volei Municipal Zalău, însă ultima dată, acesta a evoluat pentru Volei Club Zalău, în Divizia A2.

Vizualizari 206
Comentarii articol
 (nu este publicat)
NOTA: Sunt interzise injuriile, cuvintele obscene si atacul la persoana.

Site-ul graiulsalajului.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.