SondajRSS Feed

U Cluj a fost reprimită A�n Divizia A1

13 Septembrie 2017

Mai este aproximativ o lună până la startul Diviziei A1, iar recent, Ştiinţa Bacău, formaţie ce a încheiat sezonul trecut pe locul 9 a anunţat că se retrage din competiţie, din cauza problemelor financiare.

Mai exact, gruparea băcăuană a solicitat autorităţilor locale suma de 1,2 milioane de lei, însă acestea au alocat doar 650.000 de lei, sumă insuficientă pentru continuarea activităţii în elita voleiului masculin românesc.

În aceste condiţii, Divizia A1 a rămas cu 11 echipe, însă pentru a nu se da lucrurile peste cap, ”U” Cluj, formaţie care pe plan sportiv a retrogradat în sezonul precedent, a fost reprimită pe prima scenă a voleiului românesc.

Volei Municipal Zalău se va duela din nou

U Cluj a fost reprimită A�n Divizia A1
cu gruparea clujeană în etapa a doua a Diviziei A1, în 14 octombrie.

Să precizăm şi faptul că în această vară, la ”U” Cluj a ajuns şi zălăuanul Claudiu Iov, cel care în trecut a evoluat şi la Volei Municipal Zalău, însă ultima dată, acesta a evoluat pentru Volei Club Zalău, în Divizia A2.

Vizualizari 124
Comentarii articol
 (nu este publicat)
NOTA: Sunt interzise injuriile, cuvintele obscene si atacul la persoana.

Site-ul graiulsalajului.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.