SondajRSS Feed

Trend economic pagubos in judet, semn al neputintei

15 Decembrie 2017

Datele statistice arata ca salajenii consuma din ce in ce mai mult si produc mai putin. Ultimul buletin statistic transmis de Directia Judeteana de Statistica (DJS) Salaj arata ca, in luna august, din judetul nostru s-au exportat bunuri insumand 25,2 milioane de euro, in scadere cu 20 la suta fata de luna august 2016. De cealata parte, importurile au cumulat 24,1 milioane de euro, in crestere cu 12,4 la suta fata de aceeasi perioada din anul precedent. Diferenta este de 1.172.000 de euro, iar daca trendul se mentine, ajungem anul viitor sa importam mai mult decat exportam. 

Datele statistice arata ca valoarea schimburilor intracomunitare in luna august a fost de 17,3 milioane de euro la expedieri, reprezentand 68,5 la suta din totalul exporturilor, si de 20,4 milioane de euro la introduceri de produse din spatiul Uniuniii Europene, reprezentand 84,9 din totalul importuril

Trend economic pagubos  in judet, semn al neputintei
or.
In tarile extracomunitare, Salajul a cumulat exporturi in valoare de 7,9 milioane de euro si a importat bunuri in valoare de 3,6 milioane de euro.
In luna august 2017, cea mai mare pondere a schimburilor comerciale au reprezentant-o metalele comune si articolele derivate din acestea (49,5 la suta la export si 39 la suta la import), dar si materiale textile si produse din acestea (14 al suta la export si 16 la suta la import).

Vizualizari 2558
Comentarii articol

>

in 15 Decembrie 2017 8:30

Sub conducerea PSD, Salajul a ajuns printre cele mai sarace judete din tara. Asta este politica ciumetilor rosii la nivel national. Veti vedea ca in orasele conduse de pesedisti, saracia este la ea acasa. Dintotdeauna PSD a incercat sa controleze anumite categorii sociale, pentru a-si crea o masa de votanti fideli. Oamenii saraci sunt cel mai usor de manipulat si cumparat cu diverse pomeni (sacose cu alimente, ajutoare sociale, mariri de pensii etc.). PSD este votat de oameni cu venituri mici, cu educatie putina si fara prea mult discernamant (oameni naivi). Niciodata PSD nu a dorit sa dezvolte aceasta tara, pentru ca atunci ar fi pierdut multe voturi.

Balanta economica Salaj.>

in 15 Decembrie 2017 12:40

Nu-i bai ! Important este ca senatorii si deputatii PSD o duc bine,si nu numai PSD. Una dintre cele mai evidenta cauze ale acestei situatii este lipsa de cultura politica si de educatie in general. Asta si conceptul"ma p*s pe el de vot" care isi arata coltii in general dupa votare.\r\n

Obiectivul din poza>

in 15 Decembrie 2017 19:21

CET ul ,a fost tema "preferata" a actualului primar in campania de la locale ,a facut si un video clip in care spunea ca un om gospodar...bla,bla,bla nu lasa CET ul de izbeliste...Rahat pe bat pt fraieri.

>

in 16 Decembrie 2017 0:41

Rușine PSD și rușine celor care au votat PSD

>

in 16 Decembrie 2017 11:56

PNL-ul la adus in starea asta nu PSD.Capalnasiu ce a facut ca primar:nimic inafara de avere pt el si ai lui.Ciuntu deabia a ajuns la ciolan.

11 56>

in 17 Decembrie 2017 7:24

Du te ma invartindu te.e vorba de judet unde cine e la carma de 16 ani? Nu cumva tibor al vostru pesedist ? Capalnasiu cel putin a realizat proiecte mari dar acum niste borduri,ceva dale si panselute?e drept ca psd ul a fost tot timpul gica contra cu marc in frunte in ceea ce priveste Zalaul cum la fel ii drept ca si vechea administratie puteau face mai mult ,cel putin in ultimul mandat\r\n

 (nu este publicat)
NOTA: Sunt interzise injuriile, cuvintele obscene si atacul la persoana.

Site-ul graiulsalajului.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.