SondajRSS Feed

Salajul – exportator de infractionalitate

Trei tinere din Salaj s-au dus la cersit, dar au fost prinse la furat de bijuterii in Maramures cu ajutorul cainelui Ryky

16 Aprilie 2018

Politistii maramureseni din Cernesti au fost sesizati saptamana treecuta, miercuri, la ora 12:00, prin apelul de urgenta 112, ca dintr-o locuinta au fost sustrase mai multe bijuterii. Operativitatea cu care au intervenit politistii a dus la depistarea a trei tinere din Salaj, dintre care una minora, banuite de comiterea faptei. Au fost prinse chiar în fata casei reclamantului, iar eropul operatiunii a fost cainele politist Ryky.

Investigatiile efectuate au relevat ca cele trei hoate au patruns în locuinta pe usa de acces din spatele imobilului, profitând de faptul ca proprietarul a lasat cheia în broasca si, dintr-o vitrina, au sustras mai multe bijuterii de aur, estimate la valoarea de 3.500 de lei.
Pentru ca bunurile sustrase nu au fost gasite asupra lor, politistii din Cernesti au solicitat sprijinul Grupei Canine din cadrul Inspectoratului de Politie al Judetului Maramures. Sub coordonarea conductorului, cainele Ryky a prelucrat rapid o urma de miros si a pornit în cautare. La aproximativ 100 de metri de locuinta, în santul de pe marginea drumului, câinele a gasit bijuteriile. S-a constatat astfel ca cele trei tinere, fiind surprinse

Trei tinere din Salaj s-au dus la cersit,  dar au fost prinse la furat de bijuterii  in Maramures cu ajutorul cainelui Ryky
de proprietar, au fugit si au aruncat bunurile sustrase în sant, cu gândul sa revina dupa ele. Apoi s-au întors sigure pe ele ca nu pot fi dovedite daca n-au bunurile sustrase asupra lor. Însa fapta lor a fost probata de Ryky, astfel ca ele au fost nevoite sa recunoasca cum au actionat.
Fata de cele trei tinere din Salaj în vârsta de 16, 21 si 24 de ani, se continua cercetarile sub aspectul comiterii infractiunii de furt calificat.
Tinerele erau impreuna si au declarat politistilor din Maramures ca au venit la cersit pentru imbracaminte si incaltaminte.
Minora de 16 ani este din satul Popteleac, comuna Garbou, fata de 21 de ani este din Comuna Surduc si fata de 24 de ani este din Somes Odorhei.

Vizualizari 2139
Comentarii articol

>

in 16 Aprilie 2018 6:27

De cu nu specifici "trei tigănci"???!!!

>

in 17 Aprilie 2018 19:49

Sunt surori cu Narcisa,de la ambulanță?¿??

>

in 17 Aprilie 2018 21:25

la muncã nu la întinde mâna,luavar mama dracului

 (nu este publicat)
NOTA: Sunt interzise injuriile, cuvintele obscene si atacul la persoana.

Site-ul graiulsalajului.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.