SondajRSS Feed

Trei banci din Salaj au reclamat azi posibile tentative de furt din bancomate

4 Octombrie 2017

Trei banci din Salaj, doua din Zalau si una din Cehu Silvaniei, au reclamat la politie faptul ca azi dimineata bancomantele lor prezinte nereguli. 

Politistii au inceput deja cercetarile pentru a stabili daca în cazurile reclamate este vorba despre vreo spargere si daca în cauza ar fi fost inregistrate pagube.

Cele doua banci din Zalau care au reclamat nereguli gasite la bancomate sunt Intesa Sanpaolo Bank si Alfa Bank, ambele situate pe strada Unirii, langa Consiliul Judetean Salaj.

Purtatorul de cuvânt al Inspectoratului de Politie Judetean Salaj, Maria Cristea, spune ca cercetarile sunt in desfasurare. "Angajatii a trei unitati bancare, doua din municipiu si una

Trei banci din Salaj au reclamat azi posibile tentative de furt din bancomate
din Cehu Silvaniei, au sesizat politia cu privire la defectiuni la bancomate. Politistii sunt prezenti la fata locului pentru cercetari. Urmeaza sa fie stabilit si prejudiciul, în situatia în care el exista. Vom revenii cu detalii."  

 

Vizualizari 3134
Comentarii articol

>

in 4 Octombrie 2017 15:12

si ciuntu ionel a agresat un bancomat! prin 2006...

>

in 4 Octombrie 2017 15:17

A fost Ciunt, beat ca de obicei, se certa cu bancomatul.

 (nu este publicat)
NOTA: Sunt interzise injuriile, cuvintele obscene si atacul la persoana.

Site-ul graiulsalajului.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.