SondajRSS Feed

Transurbis primeşte
incă patru autobuze

9 Decembrie 2014

Transurbis Zalău îşi măreşte parcul auto cu patru autobuze achiziţionate de Primăria Zalău. Pentru două dintre ele, consilierii locali trebuie să voteze astăzi un proiect de concesionare în favoarea SC Transurbis SA. Este vorba despre două autobuze marca MAN, model NL 223, fabricate în 2001. Primăria le-a achiziţionat cu suma 87.420 de lei fiecare. Potrivit purtătorului de cuvânt al Transurbis Zalău, este vorba despre autobuze în stare tehnică de funcţionare bună. Cu acest prilej, Transurbis a dat spre casare două autobuze vechi.
Parcul auto al Transurbis are în prezent 41 de autobuze care rulează pe străzile municipiului.

Transurbis primeşte <br> incă patru autobuze

Pe data de 18 august 2014, Primăria Municipiului Zalău a încheiat un contract de furnizare cu SC Transcomex Service SRL pentru patru autobuze MAN. Celelalte două autobuze urmează să ajungă la Zalău şi vor fi trimise în perioada următoare în concesiune operatorului de transport SC Transurbis SA.

Vizualizari 1707
Comentarii articol (6)

>

in 9 Decembrie 2014 13:22

vin cu tot cu controloare?

>

in 9 Decembrie 2014 13:45

La cat sunt de scumpe biletele in Zalau pentru rute foarte scumpe ,ar trebui sa avem niste autobuze foarte bune.Uitati-va la Cluj.Dar nu, in Zalau se achizitioneaza doar autobuze vechi si proaste,la preturi mari.

>

in 9 Decembrie 2014 16:22

Sa speram ca vor scoate din circulatie autobuzele de epoca!

>

in 9 Decembrie 2014 16:37

Apropo de controloare.Neste barbati mai vanjosi n-aveti p-acolo sa-i puneti sa-i dea jos pe nesimtitii de tigani fara bilet din autobuze(ma rog aici am "comis"un pleonasm,nu exista tigan cu bilet) Este culmea domnule!Trec controloarele pe langa ei jenate parca sa nu-i deranjeze.Pana cand discriminarea asta pozitiva?N-o sa-mi mai fac nici eu abonament si am sa spun ca sant tigan si am voie gratis!!!

Abonamente >

in 9 Decembrie 2014 18:39

Abonament lunar NOMINAL valabil pe una linie urbana = 30 lei Abonament lunar NOMINAL valabil pe două linii urbane = 35 lei Abonament lunar NOMINAL general valabil pe toate liniile urbane = 50 lei , Abonament lunar NENOMINAL valabil pe una linie urbană =40 lei , Abonament lunar nenominal valabil pe două liniile urbane = 50 lei , Abonament lunar nenominal valabil pe toate liniile urbane = 80 lei... Astea sunt preturile in BUCURESTI !!! In Zalau de ce OBLIGA oamenii la UN SINGUR TIP de abonament, foarte scump si fara nicio reducere de 50 % cum e in toata tara ??

>

in 9 Decembrie 2014 21:42

ce pretentii mai aveti dora stiti bine ca in comuna zalau primaru dicteaza tot cu cativa smecheri si restu dau din gura ca si cateii cuminte in loc sa muste

 (nu este publicat)
NOTA: Sunt interzise injuriile, cuvintele obscene si atacul la persoana.

Site-ul graiulsalajului.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.