Transportul de persoane, în atenția polițiștilor

3
202

Până în data de 13 decembrie, la nivel judeţean polițiștii desfăşoară o acţiune ce vizează transportul de persoane, pentru verificarea respectării prevederilor legale referitoare la prevenirea şi combaterea răspândirii covid-19, dar şi pentru prevenirea accidentelor de circulaţie.

Acţiunea, demarată în 2 noiembrie, se desfăşoară în comun cu inspectori din cadrul Inspectoratului de Stat pentru Controlul în Transportul Rutier.

De la debutul acţiunii până în prezent au fost verificate 448 de autovehicule, iar pentru abaterile constatate au fost aplicate 81 de sancţiuni contravenţionale, din care 12 pentru nerespectarea regimului legal de viteză, trei pentru defecţiuni tehnice, 59 pentru nerespectarea măsurilor de protecţie individuală, iar diferenţa pentru alte abateri de la normele rutiere.

3 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.
Nota
Sunt interzise injuriile, incitările la ură sau violență, cuvintele obscene și atacul la persoană. Publicația Graiul Sălajului nu răspunde pentru opiniile postate în rubrica de comentarii, responsabilitatea formulării acestora revenind integral autorului comentariului. Orice persoană care se consideră prejudiciată de conținutul unui comentariu, are posibilitatea de a solicita ștergerea comentariului respectiv, în baza unei cereri în acest sens, trimise pe adresa de e-mail a redacției, graiulsj@unisys.ro.