SondajRSS Feed

Se cere demisia ministrului Transporturilor, Lucian Sova

Transportatorii protesteaza de azi in toata tara

25 Septembrie 2018

Confederatia Operatorilor si Transportatorilor Autorizati din România cere demisia ministrului Transporturilor, Lucian
Sova, si ameninta cu proteste în perioada 25-27 septembrie din cauza unui proiect legislativ initiat de ministerul de resort.
„Patronatele, sindicatele si federatille din transportul rutier si activitatie conexe îsi exprima public dezaprobarea fata de subpunctul de pe ordinea de zi a Comisiei de Dialog Social, privind proiectul de Ordin al ministrului Transporturilor care va distruge întregul domeniu al Transporturilor Rutiere. Ministrul Lucian Sova ar trebui sa-si dea demisia sau sa fie demis, dupa ce si-a demonstrat incompetenta, în repetate rânduri. Transportatorii vor iesi în strada, urmând sa blocheze Capitala si sa întrerupa transportul în toata tara, în perioada 25 septembrie - 27 octombrie, daca Ministerul de resort va continua lupta împotriva acestui sector de activitate, prin modificarile

Transportatorii protesteaza de azi in toata tara
propuse”, se scrie într-un comunicat de presa citat de Mediafax.
Toate patronatele, federatiile si sindicantele din Transporturi vor iesi în strada, în semn de protest în perioada 25, 26 si 27 septembrie, între orele 09:00 - 17:00, întrerupând transportul în toata tara. „Ne cerem public scuze fata de cetateni, pentru disconfortul pe care îl vom crea, însa aceasta este singura alternativa pe care o avem, pentru a ne face ascultate solicitarile”, au mai spus reprezentantii COTAR.

Vizualizari 974
Comentarii articol

como>

in 25 Septembrie 2018 7:11

Oarca erea vorba de transportul pe Dunare. La asa ceva s-a referit tov.Lucica Bode la motivul demiterii.

>

in 25 Septembrie 2018 8:05

MUIE PSD !!!\r\n\r\n

>

in 25 Septembrie 2018 8:06

MUIE PSD !!!\r\n\r\n

>

in 25 Septembrie 2018 8:06

MUIE PSD !!!\r\n\r\n

 (nu este publicat)
NOTA: Sunt interzise injuriile, cuvintele obscene si atacul la persoana.

Site-ul graiulsalajului.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.