Transfer de marcă
pentru HC Zalău

0
1312
Transfer de marcă <br> pentru HC Zalău

Gruparea de la poalele Meseşului a ajuns la o înţelegere cu experimentata Teodora Adriana Bloj


În acestă vară, gruparea de la poalele Meseşului s-a despărţit de cinci jucătoare. Florina Ciobanu a plecat în Spania, încă din timpul sezonului trecut, iar Roxana Varga s-a retras din activitate, din cauza unor probleme de sănătate. Aflată la final de contract, căpitanul Georgiana Ciuciulete a dorit să meargă mai aproape de casă şi recent a semnat cu contract cu Corona Braşov. Cum împrumutul de la Baia Mare s-a încheiat la finalul campionatului trecut, Andrada Maior-Paşca a revenit acasă şi va continua cu vicecampioana României. Pe lângă acestea, Crina Pinteaîşi pregăteşte deja bagajele, deşi contractul ei cu Zalăul are scadenţa doar în luna noiembrie.

În schimb, singura noutate dată publicităţii era puştoaica Anca Onicaş, cea care a fost acontată la licitaţia jucătoarelor de la Centrul Naţional de Excelenţă de la Râmnicu Vâlcea. Între timp, managerul Gheorghe Tadici stop_coloana a căutat soluţii din ţară, dar şi din străinătate, iar acum două săptămâni anunţa că a ajuns la un acord cu alte patru jucătoare bune.
În exclusivitate, ziarul Sportul Sălăjean face primul pas către lista de achiziţii a verii de la HC Zalău şi dă publicităţii un nou nume: Teodora Adriana Bloj (n. 31 Ianuarie 1986). Originară din Târgu Mureş, handbalista în vârstă de 29 de ani evoluează pe postul de inter stâng şi vine de la SC Mureşul Târgu Mureş.
Trebuie spus, însă, că valoroasa jucătoare a revenit în ţară doar în acest retur, după o lungă aventură în străinătate. În cariera handbalistică, Teodora Adriana Bloj a jucat în mai multe campionate puternice din Europa, precum cele din Germania sau Ungaria.

COMENTARII

LASA UN COMENTARIU

Comentariu
Nume

Site-ul graiulsalajului.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.