SondajRSS Feed

Viceprimarul Teodor Balajel, responsabil de lucrarile facute de Citadin, explica zalauanilor ce se face anul acesta in oras

Totul despre santierele din Zalau

5 Iulie 2018

Pentru ca Zalaul are multe santiere deschise, l-am abordat ieri pe viceprimarul Teodor Balajel, pentru a explica cu date cat mai exacte ce se lucreaza anul acesta in oras si care sunt termenele de finalizare ale lucrarilor menite sa aduca transformari importante. Nu intamplator vorbim cu vicele Balajel. El este responsabil de activitatea firmei Citadin, prin care se executa lucrarile de modernizare, asfaltare si amenajare peisagistica in Zalau. Si mai are si calitatea de vorbi foarte deschis pentru public.

Centrul Zalaului va fi infrumusetat si pavat pana
la zilele orasului, adica in numai trei saptamani

Primaria Zalau ne asigura ca pana la finele acestei luni, pana cand vor incepe zilele orasului, programate pentru weekendul 27-29 iulie, adica in trei saptamani, muncitorii de la Citadin vor finaliza lucrarile de amenajare peisagistica si de pavare a trotuarului din zona Imbis pana la Parcul Central, prin fata Galeriilor Meses, in continuarea investitiei realizate in fata cladiri Finantelor.
Iar in luna august, Citadin va realiza lucrarile de amenajare peisagistica si pavare a trotuarului pe partea cealalta a bulveardului, din fata Scolii Simion Barnutiu pana la Ceas.

Lucrarile din fata Halei agroalimentare sunt ca si gata

Tot luna aceasta, pana cand vor incepe zilele orasului, Primaria Zalau promite ca vor fi finalizate si lucrarile de amenajare peisagistica si parcarea din fata Halei Agroalimentare din centru.
Pentru Hala Agroalimentara de la Astralis, viceprimarul Balajel ne-a spus ca saptamana aceasta va fi convocata o sedinta de progres cu constructorul si apreciaza ca pana la mijlocul lunii septembrie va fi finalizata investitia.

Lucrarile la Stadionul Municipal sunt receptionate,
incep lucrari de amenajare completa a strazii Stadionului

Am mai aflat de la viceprimarul Teodor Balajel ca saptamana aceasta vor fi receptionate lucrarile de la Stadionul Municipal, adica imprejmuire cu gard de beton si amenajarea de parcari.
Tot pentru zona Stadion a fost dat ordin de incepere a lucrarilor pentru modernizarea, asfaltarea, amenajarea de trotuare si refacerea iluminatului public pe strada Stadionului, in lungime de 750 de metri. Aici vor fi create si 30 de locuri de parcare noi si se va deschide circulatiei legatura dintre strada Stadionului cu Mihai Eminescu. Lucrarile vor fi finalizate, potrivit constructorului, in septembrie.

In 15 august se termina asfaltarea bulevardului
Mihai Viteazul de la gara pana la benzinaria Mol

Potrivit viceprimarului Balajel, saptamana aceasta vor fi finalizate lucrarile de bordurare a acceselor si scuarurilor pe po

Totul despre santierele din Zalau
rtiunea de bulevard cuprinsa intre gara si benzinaria Mol. “n acest moment s-a finalizat turnarea primul strat de asfalt. Saptamana viitoare, muncitorii de la Citadin vor lucra la ridicarea tuturor canalelor pluviale si de canalizare la cota stratului de aslfat de rulare, iar pana in 15 august se va finaliza turnarea celui de-al doilea strat de asfalt. “n paralel, echipe de muncitori de la Citadin vor executa lucrari de amenajare peisagistica a scuarurilor, unde vor fi planti arbori ornamentali, flori si gazon verde.

Citadin intervine pe opt strazi din Zalau si in satul Stana

Firma Citadin va executa in perioada imediat urmatoare lucrari de pietruire, executare de rigole pluviale, refacerea tramei stradale pe strazile Morii, C.A. Rosetti, Petru Rares.
Vor fi asfaltate si modernizate pana al finele lunii august urmataorele strazi: Liviu Rebreanu, Aleea Nucilor, Goga si Tipografilor. Citadin va turna un covor asfaltic nou pe strada Parcului.
In luna august, Citadin intervine cu lucrari de refacere carosabil si trama stradala pe mai multe strazi din satul Stana, sat apartinator Municipiului Zalau.

Incepe reabilitarea tronsonului 1 din strada Crasnei

Primaria Zalau a invitat in 10 iulie la discutii firma contractata sa execute reabilitarea strazii 22 Decembrie (fosta Crasnei), tronson 1, pentru o analiza a etapelor in vederea realizarii investitiei. Firma castigatoare este Euro Construct, in colaborarea cu Drum Construct si cu El Construct – care va realiza lucrarile de instalatii electrice. Termenul de finalizare a investitiei este de 12 luni.

Parcari noi in locul PT-urilor inutilizabile si degradate

Pe strada Gheoghe Doja, in preajma Gradinitei nr. 1, vor fi executate lucrari de amenajare a unei parcari. Pe strada Hasdeu, Citadin demoleaza Punctul Termic 31 unde va amenaja luna aceasta o parcare noua, cu 20 locuri, cu asfaltare acces intrari si bordurare.
Viceprimarul Zalaului Teodor Balajel ne-a spus ca Primaria Zalau are in atentie demolarea tuturor garajelor, dar pe etape, pentru crearea a cat mai multe noi locuri de parcare, care, nu in ultimul rand, vor aduce prin taxe bani buni la bugetul local. Cu sublinierea viceprimarului ca zonele vor fi infrumusetate si modernizate.

Vizualizari 4070
Comentarii articol

>

in 5 Iulie 2018 6:58

Sunt curios daca si cum se va face receptia lucrarilor.De ce?pentru ca,calitate lucrarilor de pana acum de la.gara la Mol sunt execrabile.In jumatate de an va fi drumul praf din nou.Si va fi praf pe.banii nostrii,nervii nostrii masi ile stricate tot pe banii nostrii.Oare cine iese in castig?

>

in 5 Iulie 2018 7:08

Sa vopsesti trecerile de pietoni cand traficul auto este intens, arața lipsa de respect al primăriei si a celor care răspund de aceste lucrări, fata de cetățeni.Cei de la poliție aserviti total politicului, semnează toate cererile de lucrări fara a pune condiții ,în special la orele în care aceste lucrări se pot desfășura.Citadinul are program de lucru de la 8 la 16.Unde erau cei de la poliția națională în această perioadă?

>

in 5 Iulie 2018 7:31

Cum naiba sa aduca mai multi bani parcarile ca si garajele,daca pt.un garaj se plateste 380 ron impozit cel putin si sunt multe garaje in care nu sunt masini,pe care contribuitori o sa îi pierdeti,pe langa sunt parcari nelicitate in care se parcheaza gratis sau pe langa parcari.esti un idiot cu teoria ta,de unde se plateste salariul tau si al primarului pe care le aveti cat un europarlamentar.

>

in 5 Iulie 2018 7:31

Cum naiba sa aduca mai multi bani parcarile ca si garajele,daca pt.un garaj se plateste 380 ron impozit cel putin si sunt multe garaje in care nu sunt masini,pe care contribuitori o sa îi pierdeti,pe langa sunt parcari nelicitate in care se parcheaza gratis sau pe langa parcari.esti un idiot cu teoria ta,de unde se plateste salariul tau si al primarului pe care le aveti cat un europarlamentar.

>

in 5 Iulie 2018 8:11

Subscriu In 05 iulie 2018 7:31

>

in 5 Iulie 2018 8:13

Daca mergi pe bulevard, cu masina, ai impresia ca esti pe valuri! atat de bine a fost asternut asfaltul de catre firma noasra sau a ALTORA!

>

in 5 Iulie 2018 8:14

Aduc mai multi bani ca si garajele deoarece sa ajuns la , licitație pana la 100 de RON / luna . Asta înseamnă 1200 RON / an . Majoritatea locurilor de parcare nou licitate sunt cu 40 de lei .

>

in 5 Iulie 2018 8:42

Calitatea lucrarii lasa de dorit; de asemenea si timpii de executie.

dle vice !>

in 5 Iulie 2018 8:53

Unde va sunt promisiunile din campanie ca nu ve ti strica garajele?Tare ati mai fost activ atuncea cu dna Cota in frunte si cu promisiuni desarte.Nici un bai ,mai vin ele si alte alegeri la care vom tine cont de promisiunile mincinoase.

>

in 5 Iulie 2018 8:54

unde au vazut sa executi lucrari de amenajare a unui drum (fara nomenclator stradal) unde este in constructie o casa, respectiv de pe 22 decembrie 1989, spre c.a. rosetti, alaturat, acesteia din urma, cand 2 zile respectiv in 3 si 4 iulie 2018, cei de la citadin, au pus piatra, au nivelat, au tasat si tot ce trebuie, repet casa in constructie, cand drumul de pe 22 decembrie 1989, (sunt mai multe strazi adiacente celei pricipale, respectiv la nr. 170 a, b, c, d, e, f, 176 a, b, c,) arat ca vai de mama lor, firma citadin daca au fost au facut lucrari de mantuiala, mai mult primaria stie de acestea doar daca mergi in audiente. pe aceste drumuri locatari investesc din propriul buzunar cite o masina doua de balast. sigur sunt curios a cui este acea casa pentru care au fost facute lucrarile in avans ? doar curios sa aflu............, asta era prevazuta in proiect acum d-l. balajel cand afirmi "Firma Citadin va executa in perioada imediat urmatoare lucrari de pietruire, executare de rigole pluviale, refacerea tramei stradale pe strazile Morii, C.A. Rosetti, Petru Rares". acestea sunt povesti ca in afara de pietruire nimic nu se intimpla, adica ce trama stradala si rigole fluviale, astea trebuie facute inainte de a pietrui si tasa........ dar de fapt mai bine am pune mina pe loppeti si am nivela caile de acces. asta daca am vrut sa stam la casa?........... in rest vorbe ca dau bine la tugulan!

>

in 5 Iulie 2018 8:55

Da strada Closca se mai termina vre-o data ?

>

in 5 Iulie 2018 9:16

Voi sunteti NEBUNI, pana in 15 august??????Asta arata INCOMPETENTA!

>

in 5 Iulie 2018 9:22

a-ti spart tot Zalaul, iar ce ati facut la schimb e de mai proasta calitate decat ce a fost inainte , a-ti asfaltat Ortelecu si acuma va apucati de Stana - ca acolo vi bazinu electoral - ironia sortii, chiar la stana , iar strazile adiacente din Zalau le-ati lasat de izbeliste. ati fost in campanie si ati promis asphalt, utilitati si retele de canlizare si a-ti infaptuit fix nula . schimbati in continuare bordure ca de acolo picura cascavalul , ca si asa nu va are nimeni grija - ca zalaul asta e sat fara caini - or cainii se lauda ca au prins niste aurolaci si nu vad cardasiile intre institutii , masinile lu cutare inchiriate la citadin , licitatii castigate numa voi stiti cum ... da va doare in 14 , aveti o gramada de belitori angajati care n-au decat o sansa - sa va voteze , ca altfel raman muritori de foame , dupa pregatirea si dispozitia la efort pe care o au .

>

in 5 Iulie 2018 9:28

domnule viceprimar,vorbiti numai prostii\r\n

Cea mai slaba administratie locala>

in 5 Iulie 2018 9:43

fara idee, fara orizont. Ce-ati asfaltat spre gara e facut de mantuiala, cu pori, cu denivelari...In continuare lumea n-are loc de parcare, de garajele transformate in depozite.

>

in 5 Iulie 2018 11:55

Oare cum ar putea fi dati in judecata pentru lu rarile de-am pulea.Sunt curios cum se respecta Caietul de sarci i.Se precizeaza oare ca trdbuie gropi in asfalt sau asfalt cu pori ca dupa primul i gbet ,prima ploaie serioasa sa aiba citadin din nou de lucru.Cel care preia lucrarile stie ce este precizat in Caietul de sarci i si face receptia in conformitate cu caietul.de sarcini.Daca nu ,la puscarie cu el ca-i in cardasie cu hotii de bani publici

11:55>

in 5 Iulie 2018 14:30

cu noile coduri votate de psdaldisti ,adio neglijenta in servici si adio tragere la raspundere penala/materiala .De vina vom fi noi cetatenii fiindca vom "indrazni" sa circulam pe strazile proaspat asfaltate .

>

in 5 Iulie 2018 14:45

Lucrare făcută de oameni care nu au nici cea mai mica treaba cu cea ce inseamna infrastructură,guri de canal lăsate jos la nivelul care erau la inceput asfalt turnat valuri,ordinea asfaltari nu cred că o înțelege nimeni ,indicatoare puține e un miracol ca nu și-a rupt nimeni masina pe acolo\r\n

Pt;6:58,9:43>

in 5 Iulie 2018 15:42

De la gara la benzinaria MOL s-a aplicat numai primul strat!Stratul de uzura urmeaza pana in 15 august!Dar bombalaii opozitiei iute sar ca musca-n K-Kat!!!

>

in 5 Iulie 2018 18:06

Primare ciunt daca tot AI trecut LA etapa jelit tata ai fost curios sa vezi cum arata cimitirul orasului? Iti spun eu ca o jungla.tu ai merita sa zaci in asemenea mizerie .Sa iti fie rusine.macar sa nu te mai numesti intiiul gospodar al orasului.

>

in 5 Iulie 2018 18:16

Pt 8 55.Strada closca se finalizeaza dupa demolarea tuturor garajelor,paralel cu ultimul strat de asfalt de la mol din 15 august si perpendicular cu pavajele din fata galeriilor meses.eventual si sdiacent cu primul tronson din capatul nustiucare al strazii crasnei pentru care au fost invitate 3 firme paralele cu orice profesionalism al executarii oricarui tip de lucrari de calitate transversa rutiera si pietonala.Glumesc.Nu sunt beat.Sunt doar necajit ca astfel de ticalosi incompetenti ne mint de atata vreme si noi inca mai mizam pe cinstea si capacitatea lor de a face ceva.It's sad,so sad!!!

>

in 5 Iulie 2018 18:18

Pe strada Closca este dezastru.Ieri in jurul orei 17 nu era nici un muncitor pe acolo.Cred ca nu o sa se termine lucrarea nici la anul.

Closca>

in 5 Iulie 2018 19:00

Se va termina vreodata?\r\nAre 6 luni deja de cand e sparta.Sau asteptati sa inceapa scoala sa bagati utilaje?

>

in 5 Iulie 2018 19:14

De regula lucrările se fac in timpul școlii. In vacanța e prea liber orașul și mu merge așa. ....

>

in 7 Iulie 2018 11:04

Dl Balajel,si la Armătura ai fost maestrul haosului,sectia unde au fost șef era condusa de maistrii, tu erai prea arogant si nepriceput.Acum , la P.M. Zalau, cine conduce si te conduce, de fapt ?

>

in 10 Iulie 2018 15:24

pt desteptul de la in 5 Iulie 2018 8:54 , pe C.A.Rosseti au pus oamenii banutii si au facut drum ... Primaria a venit anu asta cu o masina de piatra ... nici macar nu au facut podete si rigule, apa cand vne spala tot :( te posftesc sa mergi pe acolo dupa ce ploua, eu am ramas de 2 ori in mocirla cu masina... am scos-o dupa ce s-a uscat pamantul , esti fericit?

 (nu este publicat)
NOTA: Sunt interzise injuriile, cuvintele obscene si atacul la persoana.

Site-ul graiulsalajului.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.