Toţi concurenţii şi spectatorii prezenţi la Raliul Meseş, obligaţi să poarte mască

0
521

Atât concurenţii cât şi spectatorii care vor fi prezenţi sâmbătă, la ediţia din acest an a concursului automobilistic de viteză pe traseu montan Cupa Meseș sunt obligaţi să poarte mască, anunţă organizatorii.

„Comisia de avizare a adunărilor publice a verificat toate avizele şi toate măsurile care vor fi luate înainte, pe timpul desfăşurării şi după eveniment. Având în vedere că toate documentele au fost în regula, am primit aviz favorabil şi din partea comisiei. Am primit o singură observaţie: având în vedere situaţia actuală din România în legatură cu pandemia COVID-19 şi ţinând cont de Hotărârea CJSU Sălaj nr.23/ 11.08.2020, toţi concurentii şi spectatorii participanţi la competiţie au obligaţia de a purta mască”, precizează într-o postare pe Facebook reprezentanţii Clubului Sportiv A-K Rider’s Satu Mare, unul din organizatori.

Reamintim faptul că Raliul Meseş, aşa cum este el cunoscut pe plan local, se va desfăşura sâmbătă, pe tradiționalul traseu ce pornește din vârful muntelui Meseș, către Treznea.     

Manșa I a competiției debutează la ora 14.00, iar manșa a II-a la ora 15.30. Festivitatea de premiere e programată la ora 17.30.

Circulația pe traseul competiției va fi închisă sâmbătă, între orele 8.00-18.00.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.
Nota
Sunt interzise injuriile, incitările la ură sau violență, cuvintele obscene și atacul la persoană. Publicația Graiul Sălajului nu răspunde pentru opiniile postate în rubrica de comentarii, responsabilitatea formulării acestora revenind integral autorului comentariului. Orice persoană care se consideră prejudiciată de conținutul unui comentariu, are posibilitatea de a solicita ștergerea comentariului respectiv, în baza unei cereri în acest sens, trimise pe adresa de e-mail a redacției, graiulsj@unisys.ro.