SondajRSS Feed

Mai sunt doar noua zile pâna la termenul limita

Toti cei care obtin venituri extrasalariale trebuie sa depuna declaratia unica pana in 15 martie

7 Martie 2019

Aproximativ un milion de persoane fizice trebuie sa depuna, online, pâna pe data de 15 martie 2019, declaratia unica, un formular prin care trebuie sa declare la Fisc care sunt veniturile pe care le obtin in afara de salarii.

Salariatii care obtin venituri si din chirii, dividende sau vânzari de actiuni, precum si persoanele fizice autorizate sau cei care au profesii liberale trebuie sa depuna, pâna pe 15 martie 2019, declaratia unica pentru a regulariza impozitele si contributiile dator

Toti cei care obtin venituri extrasalariale trebuie sa depuna declaratia unica pana in 15 martie
ate pentru anul 2018, dar si pentru a estima veniturile din 2019.

Vizualizari 1665
Comentarii articol

>

in 7 Martie 2019 9:07

Adica pe langa amaratul ala de salar 1500 ron daca am noroc sa mai fac un leu de 5 sa-i declar,pe cand altu(din parlamenent,primarie,prefectura.......) castiga intr-o luna cat eu intr-un an si mai si face o evaziune de zeci de mii de euro,dar el e lasat in pace....el e lasat in pace ...nu e nevoit sa declare nimic...pai muie reguli...si eu vreau sa traiesc mai bine...

>

in 7 Martie 2019 13:51

sa va ia naiba de hoti .Ați vrea sa muncesca omul pt. un kilogram de faina pe zi si din ala sa luati jumate voi.Am ajuns sa muncim ca pe vremea sclavigismului.

 (nu este publicat)
NOTA: Sunt interzise injuriile, cuvintele obscene si atacul la persoana.

Site-ul graiulsalajului.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.