Tichete sociale pentru copiii cu posibilități materiale reduse din comuna Valcău de Jos

0
191

Copiii din învățământul preșcolar, școlar și gimnazial care provin din familii cu posibilități materiale reduse beneficiază de tichete sociale pentru a-și achiziționa materiale școlare, în baza Ordonanței de Urgență 133/2020.

Primăria Valcău de Jos anunță că cei interesați pot depune cereri la sediul instituției, compartimentul Asistență Socială, în perioada 3 septembrie-10 septembrie.

Pentru a putea beneficia de aceste tichete, solicitanții trebuie să aibă domiciliul sau reședința în comuna Valcău de Jos, venitul lunar net pe membru de familie realizat în luna precedentă să fie de cel mult 1.115 lei în cazul copiilor din învățământul primar și gimnazial, și de maximum 248 lei pe membru de familie în cazul copiilor preșcolari.

Documentele necesare, în original și copie, sunt actele de identitate ale părinților, certficatele de naștere ale copiilor, dovada înscrierii la școală sau la grădiniță, certificatul de căsătorie al părinților, certificatul de deces al părintelui, unde este cazul, actele doveditoare privind veniturile realizate de membrii familiei, eliberate de angajator sau de organele fiscale pentru cei care desfășoară activități economice.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.
Nota
Sunt interzise injuriile, incitările la ură sau violență, cuvintele obscene și atacul la persoană. Publicația Graiul Sălajului nu răspunde pentru opiniile postate în rubrica de comentarii, responsabilitatea formulării acestora revenind integral autorului comentariului. Orice persoană care se consideră prejudiciată de conținutul unui comentariu, are posibilitatea de a solicita ștergerea comentariului respectiv, în baza unei cereri în acest sens, trimise pe adresa de e-mail a redacției, graiulsj@unisys.ro.