Tiberiu Marc si Ionel Ciunt au cele mai mari lefuri de la stat, de aproximativ 5.000 de euro

42
2397

 

Tiberiu Marc si Ionel Ciunt au cele mai mari lefuri de la stat, de aproximativ 5.000 de euro

Institutiile publice sunt obligate la transparenta veniturilor salariale, conform art. 33 din Legea 153/2017. Astfel, aflam ca presedintele Consiliului Judetean Salaj, Tiberiu marc, si primarul Zalaului, Ionel Ciunt, sunt cel mai bine platiti oameni din administratia publica salajeana.
La Consiliul Judetean Salaj, presedintele Tiberiu Marc castiga 18.720 lei salariu de baza, plus 4.680 lei pentru ca lucreaza cu fonduri europene, adica un total de 23.400 lei in fiecare luna.
Cei doi vicepresedinti ai Consiliului Judetean, Sergiu Panie si Robert Szilagyi, castiga cate un salariu de 16.640 de lei, plus 4.160 lei pentru fonduri europene, adica 20.800 lei lunar.
Administratorul judetului, Pop Emeric, castiga si el 20.800 de lei, ca vicepresedintii Consiliului Judetean.
Secretarul judetului castiga 13.594 de lei, plus 950 lei pentru titlul de doctor. Arhitectul sef are 10.754 de lei; un director executiv are 10.406; un sef serviciu primeste 9.019; un sef birou are 8673; un sofer primeste 3.346 lei etc.
Toti angajatii din Consiliul Judetean primesc 1.450 de lei sub forma de vouchere de vacanta si 347 lei lunar indemnizatie pentru hrana.
Potrivit documentului publicat pe pagina Primariei Zalau la data de 14 martie, primarul castiga un salariu de baza de 18.720 lei, plus o indemnizatie lunara de 25% pentru ca lucreaza cu fonduri europene, adica un plus de 4.820 de lei. In total, Ciunt castiga lunar 23.540 de lei.
Cei doi viceprimari ai Zalaului castiga fiecare un salariu de 16.640 de lei, plus 4.160 lei pentru fonduri europene, adica un total de 20.800 lei.
Secretarul Primariei Zalau castiga 13.600 de lei; arhitectul sef are 9.928 de lei; directorii executivi au 9.818 lei; directorii executivi adjuncti au 9.163 de lei; sefii de servicii cate 8.509 lei; sefii de birouri primesc catee 7637 lei etc.
Angajatii din Primaria Zalau nu primesc anul acesta vouchere de vacanta, insa primesc 347 lei lunar pentru hrana.

COMENTARII

 1. Toate acesye mariri de salarii au fost cu sacrificarea pensionarilor, pensiile lor nu au fost indexate \r\nasa cum prevede L263 nici in 2028 nici in 2019. Majoritatea pensiilor sunt Sib salariul minim pe economie. Acel pensionat care totusi merge la vot, sa dea peste bot psd!

 2. Bata-va Dumnezeu sa va bata, Parlamentul v-a dat mana libera sa va stabiliti voi salariile iar nesimtirea din voi este fara margini ! Fara sa tineti seama de pensiile celot care v-au votat sau de investitiile ce trebuie sa le faceti v-ati inbuibat ! RUSINE sa va fie si sa nu credeti ca ve-ti ramane nepedepsii. Ceausescu ar muri inapoi daca s-ar scula din mormant si ar vedea ce ati facut cu tara in 30 de ani !!!\r\n

 3. Toti o apa si un pamant! Iata de ce se bat pentru ciolan ! Toti fac la fel. PDL-PNL isti mai si taie salarii si pensii. Daca vin alti lupi flamanzi ce castiga pensionarul ? NIMIC !!!!

 4. Mincinoșii de pesedisti au împărțit cetățenii acestei țări în două, pătura foarte bogata formata din bugetari SI pătură săracă formata din \r\n pensionari cărora nu le-a dat nici procentul de mărire a pensiei prevăzută în lege, asistații sociali includiv tiganii SI privații care muncesc pt. minim pe economie SI ii înțelegem deoarece li se pun biruri grele. În 26 mai aveți posibilitatea de a nu mai suportă minciuna pesedistilor SI ieșiți la vot SI la referendum. Așa vom arăta CA SI noi meritam o pensie decenta. \r\n

 5. Uitati-va cum trăiesc boierii acestui județ sarac pe spinarea noastra SI dați cu ei de pămînt in 26 mai ieșind cu toții la vot,la referendum pt.a stopa hoția SI hoții. Își bat joc cu adevărat de pensionari.

 6. Noua ne trebuie doi ani de zile sa cumulam pensia pentru a ajunge la salariul lor pe o luna. Trebuie sa ne trezim si sa luam atitudine pt a stopa aceste discrepanțe. Haideți cu toții la vot SI poate așa vom fi SI noi auziți. \r\n

 7. Pt.9/01 ametitule, cînd au fost preturile așa mari CA acuma. Nu vezi cît dai pe piinea SI unt acum. Nu vorbesc de gaz, curent, benzina. Chiar ești orb.

 8. Este a patra sau a cincea oara cand abordati acest subiect. Nu v-ati plictisit? Asa este si normal!( stiu cati ma vor injura, dar putin imi pasa!) Faceti parte din tagma jegoasa a provocatorilor razboiului romano-roman, da de obtineti pana la urma ceva. Sa va fie rusine, amin!\r\n

 9. In campania electorala Ciunt promitea zalauanilor, o canalizare moderna a orasului, acum dupa 4 ani, ce avem,?, nimic,saracie si preturi mari, pana cand mai suntem mintiti pe banii nostrii, pana cand?

 10. Asa securisti bolsevici! Traiti bine din banii publici! Lucrari de mantuiala peste tot, daca sunt! Asfaltul cumparst tot de la securistu marc la pret de 20 de ori mai scump. Fonduri furate, bani spalati! Rusine ma comunistilor! Altii lucreaza in fabrica pentru 1200 de lei! Trantori de lux, asa judet asa conducere, saracie jale. Investitorii ii alingati ca nu va dau mita, meeg in Bistrita si Turda, orase cu bugete de 4 ori mai mari ca nenorocitul de Zalau. Nenorocit de psd, care traieste bine mersi. Nesatuilor!

 11. Nu rezolvati nimic daca va plangeti pe internet. Iesiti la vot in numar mare si votati cu altii, daca nu va convine ce fac actualii... Votul este singura solutie democratica prin care ii puteti pedepsi pe politicienii care nu fac ce vreti voi.

 12. Salajul isi merita soarta, baroni locali, tupeisti, asa numiti politicieni care sunt doar in interesul lor! Votati psd, teleorman, dragnea, salaj, oltenia! Salajul e rusinea Transilvaniei! Singurul judet condus de ciuma rosie, securistu marc care urmarea pe cei care vroiau sa fuga din judet! Psd conduce judete unde populatia e saraca, needucata, fara oportunitati, la mila baronilor! Salaj, iti meriti soarta! SJ saracie jale, si in Bihor se spune asta!

 13. NU TRECE O ZI IN CARE CAND IMI UC COPII PE STRCLOSCA SA NU II INJUR PE TOTI RESPONSABILI PENTRU LUCREREA DE MODERNIZARE A ACELEI STAZI CLOSCA !! II UREZ LACIUNT SA-L LOVEACA PESTA PORCINAPE EL SI TOTI PSD-ISTI LUI

 14. PSD considera important terminarea acestui razboi roman-roman, lucrurile sa revina la "normal" adica cei cinstiti sa lucreze in continuare iar hotii sa fure in continuare intr-un stat in care toata lumea se intelege.

 15. Dl primar Ionel Ciunt a facut inca din primul mandat ce nu au facut altii in opt mandate. Felicitari ! \r\nIn cazul acesta, nici nu tin cont ca este PSD-ist. Odata ce face treaba pentru Zalau il voi vota in continuare.

 16. merita sa motivati cresterea impozitelor si taxelor locale ////// haideti si nu stati la coada pentru plata lor ,,,, intrebati motivul maririi//// RUSINE SA VA FIE///// D-LE Ciunt inainte de a intra in politica cerseai si bani de telefon pentru psd acum esti mare contributori si fan... merita//// BRAVOO/////

 17. magna curum pupatum laude !Du-te si trage apa si lasa vrajelile de 2 bani .INDRAZNESTE-sa mai-CREZI in marile minciuni-a se citi marile proiecte promise- PSD-iste spuse in campanie .

 18. DOAMNE ,PENSIILE AR TREBUI SA FIE MACAR 2000 PT FIECARE CETATEAN,CAND TE GANDESTI CA FOARTE MULTI NU AU NICI 500 LEI PENSIE LA TARA,,,,MI AR FI RUSINE SA AM ASA UN VENIT SI SA NU DONEZ DIN EI!!!

 19. Stați și comentați in continuare articole de 2 lei..veniturile bugetarilor sunt publice de mult și oricare dintre noi poate sa le citească, doar ca trebuie sa trăiască și ziarele (păcat ca fac asta din subiecte slabe). Oricum, data tot veni vorba ..am 30 de ani și nu am fost in viața mea la vot, dar m-ați convins sa merg de data asta frumoșilor. Îmi place ce a făcut PSD in Cluj, Sibiu, Oradea..se poate și la Zalau pesedeule? :)\r\nVa pup!

LASA UN COMENTARIU

Comentariu
Nume

Site-ul graiulsalajului.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.