SondajRSS Feed

Ar fi de ras, daca nu ti-ar veni sa plangi

Tiberiu Marc a pierdut la Curtea de Apel Cluj procesul in care s-a judecat cu el insusi ca sa isi poata acorda bani de la Consiliul Judetean

6 Mai 2019

Secretarul PSD Sergiu Panie a atacat decizia Tribunalului Salaj, in calitatea lui de vicepresedinte al Consiliului Judetean, si i-a incurcat planurile sefului PSD de a-si da bani

Seful PSD Salaj, Tiberiu Marc, presedintele Consiliului Judetean Salaj, a deschis anul trecut actiune in instanta impotriva institutiei si a lui insusi pentru a cere anumite drepturi banesti. Adica, Marc, salariat al Consiliului Judetean, si-a pretins lui insusi bani care spune ca i se cuveneau si nu i-a primit.
Stati sa intelegeti, ca e simplu. Tiberiu Marc ii cerea lui Tiberiu Marc sa-i dea bani de la Consiliul Judetean, pentru ca, spune Tiberiu Marc, sunt bani pe care Tiberiu Marc trebuia sa ii dea lui Tiberiu Marc in perioada decembrie 2016 – august 2017, dar nu a facut-o.
Aflam acum ca reclamantul salariat Tiberiu Marc a pierdut procesul impotriva paratului Tiberiu Marc, sef al Consiliului Judetean, la Curtea de Apel Cluj, dupa ce a castigat in prima instanta la Tribunalul Salaj.
Raclamantul si paratul Tiberiu Marc "s-au intalnit" pe 10 decembrie 2018 la tribunal, pentru ca atunci a fost stabilit primul termen de judecata. Judecatorii Tribunalului Salaj i-au dat dreptate pe loc lui Tiberiu Marc in contradictoriu cu Tiberiu Marc presedintele Consiliului Judetean Salaj. "Admite actiunea formulata de reclamantul T. M., in contradictoriu cu pârâtii presedintele Consiliului Judetean T. M. si Unitatea Administrativ Teritoriala Judetul Salaj, ambii cu sediul in Zalau, Piata 1 Decembrie 1918, nr. 12, judetul Salaj. Obliga pârâtii la calculul si plata in favoarea reclamantului T. M. de despagubiri reprezentnd diferenta dintre cuantumul indemnizatiei brute maxime aflate in plata, pentru functia de presedinte al Consiliului Judetean, clasa de salarizare 98" comunica Tribunalul Salaj.
Pentru ca decizia din 10 decembrie a Tribunalului Salaj nu a fost definitiva, vicepresedintele Consiliului Judetean Salaj, Sergiu Panie, a atacat solutia la Curtea

Tiberiu Marc a pierdut la Curtea de Apel Cluj  procesul in care s-a judecat cu el insusi ca sa isi poata acorda bani de la Consiliul Judetean
de Apel Cluj. Nu pentru ca secretarul PSD Salaj ar fi vrut sa-si lase seful de partid fara banii pe care iI pretindea. Dar asa iI obliga postul de vice la Consiliul Judetean.
Astfel ca judecatorii Curtii de Apel Cluj a decis la data de 23 aprilie sa admita apelul lui Sergiu Panie, au schimbat in tot sentita Tribunalului Salaj, in sensul ca au respins actiunea formulata de reclamantul Tiberiu Marc impotriva presedintelui Consiliului Judetean Tiberiu Marc.
Decizia Curtii de Apel Cluj este definitiva, astfel ca Tiberiu Marc a pierdut banii pe care spune ca trebuia sa si-i dea si pentru care s-a dat singur in judecata, dupa ce colegul lui de partid Sergiu Panie – secretarul general al PSD Salaj - a atacat solutia Tribunalului Salaj.

Tiberiu Marc are un salariu cat noua
salarii minime, plus un spor de 25 la suta

La solicitarea noastra privitoare la cat este salariul lui Tiberiu Marc in calitatea lui de presedinte al Consiliului Judetean, institutia ne-a transmis ca acesta este secret si nu poate fi divulgat, dar ne-a prezentat metoda de calcul. Aceasta spune ca Tiberiu Marc castiga lunar de noua ori salariul minim brut (9 x 2.080 lei), plus o majorare de 25% spor pentru ca lucreaza cu fonduri europene. Rezulta o leafa lunara de 23.400 de lei (5.000 euro).
Castiga aprope la fel de bine si cei doi vicepresedinti ai Consiliului Judetean, Sergiu Panie (PSD) si Robert Szilagyi (UDMR), care au in fiecare luna opt salarii minime, plus sporul de 25 la suta, adica un salar de 20.800 lei lunar (4.500 euro).

Vizualizari 2176
Comentarii articol (29)

>

in 6 Mai 2019 2:57

Scârbos!

>

in 6 Mai 2019 7:35

Securist jegos pînă la greață si vomă.

>

in 6 Mai 2019 8:24

LA CANAL CU tibi .

>

in 6 Mai 2019 8:27

No, ciumetele roșu și-a făcut... lucru manual!

>

in 6 Mai 2019 8:31

Chiar nu-i mai ajung banii?De ce nu-si da demisia si sa se privatizeze, caci bani are destui sa deschida o afacere.

>

in 6 Mai 2019 9:03

Măi 8,31...de ce să se privatizeze? Acolo trebuie să munceşti, program încarcat, bani mai puțini. Cel mai bine e să fii bugetar. Dar T.M. mai încasează şi o pensie babană, de fost securist. Aşa că să tot traieşti în această țară.

>

in 6 Mai 2019 9:10

Acest om a distrus judetul si bani bugetului sa plece cat mai repede .rusine

>

in 6 Mai 2019 9:14

Securist borat! Rusine psd, parvenitilor! Traiti pe spinarea platitorilor de taxe! Pe terrnul de la unitatea militara de ce nu faceti un parc imens? Totul e in paragina acolo! S-ar putea face un stadion, terenuri de tenis, piste de biciclisti si alergat! Locul acela e imens, lasat se se distruga! Jeguri psd, sunteti doar pentru voi, salarii babane, bine ca sunt asistati sociali si tigani pe care ii momiti cu un kil de faina! Rusine comunistilor! Salajul e singurul judet condus de ciuma rosie de 30 de ani si se vede! Voi ati facut alianta Teleorman, saracie, incultura, mita! Jeguri umane!

>

in 6 Mai 2019 9:39

Pentru 9.10:Acest individ nu este om ci UN REBUT UMAN. Din pacate, pentru noi-contribuabilii-astfel de rebuturi sunt peste tot si la toate nivelurile structurilor administrative.

PSD este in TOATE ,este cancerul ROMANIEI>

in 6 Mai 2019 10:04

CEL MAI TOXIC PERSONAJ PE CARE L-A AVUT SARAC JUDET.CAT DE NESIMTIT,TICALOS,LACOM POATE FI ACEST SECURIST P S D IST SA CEARA BANI NEMUNCITI SI NEMERITATI DIN TAXELE SI IMPOZITELE OAMENILOR DE RAND[SA STITI CA S-A BAGAT SI IN BLESTEMATUL DE A T 0 P DE UNDE SI ALTI SEFI "REPREZENTANTI AI POPORULUI" DIN SARAC JUDET IAU BANI NEMUNCITI].???ASA CA SA VOTATI IN CONTINUARE PSD-CIUMA ROSIE.

>

in 6 Mai 2019 10:04

Va tot plangeti cat rau a facut securistu pentru judet... Iesiti fratilor la vot, daca doriti schimbare. Vorbaria goala pe internet nu rezolva nimic.

>

in 6 Mai 2019 10:05

Va tot plangeti cat rau a facut securistu pentru judet... Iesiti fratilor la vot, daca doriti schimbare. Vorbaria goala pe internet nu rezolva nimic.

>

in 6 Mai 2019 10:09

salaj=teleorman si am spus tot,adica gunoaie

>

in 6 Mai 2019 12:13

Tibi marc un NIMIC , la fel ca LIVIU DRAGNEA , si tot PSD- ul.... JOS CU EI TRADATORII, RUSINE SUSTINATORILOR

>

in 6 Mai 2019 12:22

Marcel un nimic asemeni partidului din care face parte Votati psd ciuma rosie!

>

in 6 Mai 2019 12:23

Rectific marc

>

in 6 Mai 2019 12:35

Nerusinare la cota maxima.

>

in 6 Mai 2019 14:18

PSD-erbedeu Jegos.

>

in 6 Mai 2019 15:34

Hai sa facem o cheta toti cu salarii si pensii minime si poate reusim sa-l facem sa plece de unde a venit.

>

in 6 Mai 2019 17:11

Nu va lasati indusi in eroare SECURISTUL a facut-o intentionat ca sa justifice ca JUSTITIA este corecta. Dar uitati cu toti de marele nelegiuirii facute , fraudarea banilor publici, fond funciar, pentru care nu a primit nicio pedeapsa. Vezi doamne ce corec functioneaza justitia din Salajsi Cluj !!!

>

in 6 Mai 2019 19:28

Nu se jenează să încaseze salarii babane din puținul pe care noi îl avem si contribuim la buget din care îl plătim. Dimpotrivă suge cu putere SI se da mare credincios. Ieșiți oameni buni la vot SI nu vă lăsați cumpărați cu minciuni SI 1kg de zahăr SI faina.

>

in 6 Mai 2019 19:57

ce se intelege de aici:justitia din Salaj nu a avut dreptate????,atunci in alte procese se comporta la fel???

>

in 6 Mai 2019 20:01

cele mai mari salarii de bugetari la consiliul judeten si prefectura,dar ce lucreaza? nimic, plimba citeva hirtii

>

in 6 Mai 2019 22:08

JEGOSII bIAU BANI NECISTITI , RUSINE SA LE FIE ......\r\n

>

in 6 Mai 2019 22:09

jeg uman ca intreg psd.

>

in 13 Mai 2019 20:54

Lasati-l pe d0mnul Marc in pace ,scrieti cu litere mari altul mai bun ca el.Nu va raportati la partide ,voi ce sunteti pe langa cei pe care ii tot ridicati in slavi ,ca ce spor au la condus .MAi lasati-ma cu atatea sentimentalisme,ca incep sa sufar tare rau.Tot propaganda este pentru toti,asa ca dorim succes mult pt.PSD

>

in 13 Mai 2019 21:04

Lasati-l pe d0mnul Marc in pace ,scrieti cu litere mari altul mai bun ca el.Nu va raportati la partide ,voi ce sunteti pe langa cei pe care ii tot ridicati in slavi ,ca ce spor au la condus .MAi lasati-ma cu atatea sentimentalisme,ca incep sa sufar tare rau.Tot propaganda este pentru toti,asa ca dorim succes mult pt.PSD

>

in 15 Mai 2019 8:58

Sigur este o gluma proasta ! Incredibil asa ceva! Nu esanatos la cap!!!!!

>

in 18 Mai 2019 22:16

Un DERBEDEU!

 (nu este publicat)
NOTA: Sunt interzise injuriile, cuvintele obscene si atacul la persoana.

Site-ul graiulsalajului.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.