Terra Kid – un club pentru viitor

0
522

Terra Kid este un club afiliat Federatiei Romane Karate Traditional. Este un club de karate traditional din Zalau avand in componenta numerosi campioni mondiali la categoriile specifice. Prezent la emisiunea Arena Sportiva din data de 15 iunie 2020 de la Salajeanul TV presedintele Terra Kid , antrenor si organizator , Remus Clitan a precizat :
“Clubul a luat fiinta in anul 2005 in preajma sarbatorilor de iarna. Am pornit de la un spatiu la un subsol de bloc apoi la o centrala dezafectata, unde este acum. Sala este dotata modern, european pot spune, conditii foarte bune de pregatire , recuperare si relaxare. Fac parte si din Asociatia Pentru o Romanie Moderna. Clubul are 7 ramuri adica dans sportiv, fotbal, sah, ecvestra, escaladare alpinism, karate traditional- afiliate si spinning- in curs de afiliere. Numele, putin ciudat, a fost dat de faptul ca negasind un nume, erau multe rezervate, am vazut un camion de marfa pe geamul de la avocatura cu inscriptia “terra”. Asa am decis pe loc, terra – planeta, kid – copil.Sustinatorii clubului meu sunt chiar sportivii.

Simbol club, Sportivi campioni mondiali si lobby pe masura

Fara lobby adecvat si sa-ti cunoasca cineva activitatea nu poti. De asemenea trebuie bani.Aduc multumiri la Tamas Ana Roxana din Budapesta si Barna Mircea, fostul capitan al Romaniei la baschet din Nurnberg care fac cunoscuta in extern activitatea noastra. Un loc aparte ocupa Iulia Clitan , multipla campioana mondiala si sportiva de exceptie. Sportivii nostri legitimati sunt Elena Benea-Ploiesti, Duta Cristian-Ploiesti, Vlad Popescu -Craiova, Oliwer-Caracal, Antonia , Artur Poama-Ploiesti, Ana Popescu Mihaela- Bucuresti, Rares Maier-Craiova, Dobrescu Natalia- Caracal, Antonia Iacob- Ploiesti, Oliwer Dobre-Caracal, Horatiu Lixandru-Ploiesti Dobre Iris- Giurgiu, Adrian Florian-Zalau, Dan Poptelecan-Zalau.

Soc la echipa, antrenor nou

Metodele de antrenamente se schimba. Modernismul predarii si profesionalismul antrenamentelor obliga. De aceea Remus Clitan a facut o mutare-soc. Antrenor nou la echipa in persoana lui Adrian Duta Cristian , Naruto Dojo- Ploiesti. Performantele si palmaresul obliga mutarea.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here