SondajRSS Feed

Tenismenii salajeni s-au remarcat la Cluj-Napoca

12 Octombrie 2017

În weekend, la Cluj-Napoca s-a desfasurat o noua editie a BT Tennis Cup, competitie organizata de CS Winners TC, sub egida Federatiei Române de Tenis. Pe lista de start a competitiei s-au aflat si sportivi reprezentanti ai judetului nostru. Astfel, sportivi de la CSM Zalau, Palatul Copiilor Zalau sau Sergiu Carp Tennis Club si-au masurat fortele cu sportivi din toata tara.CSM Zalau a fost reprezentat de nu mai putin de patru sportivi pe lista de start a concursului de la Cluj-Napoca. Cele mai bune rezultate le-au apartinut lui Patrick Verdes si Cezara But. Patrick a concurat la categoria de vârsta 12 ani. Zalauanul s-a duelat cu favoritul numarul patru în sferturile de finala ale competitiei si chiar a reusit sa se impuna în doua seturi, scor 6 - 2, 6 - 1. Ajuns în “careul de asi”, Patrick Verdes a avut ghinion si a fost nevoit sa se lupte pentru accederea în ultimul act cu favoritul numarul unu. Dupa un prim set pierdut, Patrick si-a adjudecat actul secund cu 6 - 4, însa din pacate, zalauanul a cedat setul decisiv si a fost nevoit sa se multumeasca cu locul 3. Pe tabloul feminin, la 14 ani, s-a remarcat Cezara But. Tenismena antrenata de Constantin Carp a beneficiat de un culoar favorabil si a încheiat concursul pe locul 3. Dupa abandonul Patriciei Stoica-Filip, Cezara s-a duelat cu Patricia Goina, de la Sanat Oradea. Din pacate, salajeanca a pierdut în doua seturi si a fost nevoita sa se multumeasca cu locul 3. Tot la 14 ani a participat si Ioana Lung, principala favorita, însa sportiva de la Palatul Copiilor Zalau a acuzat ceva probleme de sanatate î

Tenismenii salajeni s-au remarcat la Cluj-Napoca
;naintea jocului si nu a putut fi la capacitate maxima, parasind competitia dupa doar un meci. La categoria 12 ani, Salajul a fost reprezentat de Daniela Chereches (Sergiu Carp Tennis Club), care din pacate, a parasit competitia dupa doar un meci disputat. Tot dupa un singur joc a fost eliminat si Kovacs Rudolf de la CSM Zalau.Sportivul antrenat de Constantin Carp s-a aflat pe lista de start a BT Tennis Cup, însa nu la categoria sa de vârsta, ci la categoria 16 ani. Din pacate, salajeanul a avut ghinion la tragerea la sorti si a fost nevoit sa se înfrunte cu Paul Sarmasan, principalul favorit la câstigarea categoriei. Eric a început mai bine si si-a adjudecat primul set, scor 6 - 3. Salajeanul a continuat jocul bun si a cedat greu urmatorul set, scor 5 - 7. În ultimul set, sportivul de la CSM Zalau nu a mai fortat si a cedat cu 0 - 6.Totusi, sa mentionam faptul ca Eric Verdes va pleca în cursul zilei de joi spre Bucuresti, acolo unde va participa la selectia Nationala. Alaturi de alti 15 tenismeni din tara, Eric va participa vineri, sâmbata si duminica la un mini turneu. Cei 16 alesi, se vor duela între ei, într-un sistem de tip sah.

Vizualizari 316
Comentarii articol
 (nu este publicat)
NOTA: Sunt interzise injuriile, cuvintele obscene si atacul la persoana.

Site-ul graiulsalajului.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.