Tarle Marcel Doru imputernicit pentru organizarea SCM Zalau

8
975
Tarle Marcel Doru imputernicit pentru organizarea SCM Zalau

Sedinta Consiliului Local Municipal Zalau, din 11 iulie 2019, a lamurit o parte din problemele de organizare si functionare a Clubului.Astfel, s-a imputernicit , prin mandat de reprezentare ca dl Tarle Marcel Doru, sa preia problemele specifice. S-a aprobat pentru director club un salariu de 3500 net, 1 contabil, 1 inspector-casier, 22 jucatori. Jucatorii, vor incheia contracte sportive, in tur, cu salariul minim pe economie clubul avand in acest an 350.000 lei. In anul viitor, salariile jucatorilor se vor ajusta, semnificativ, potrivit Ligii a- III-a. Totodata, de anul viitor, se va vedea o parte din cheltuieli, se va compara cu alte cluburi de liga III-a, juniorii vor avea continuitate prin promovare de pe raza judetului, cei mari vor avea o rampa de lansare .A fost precizat, in cadrul sedintei , ca in functie de cum va functiona, bugetul de anul viitor, se va completa in mod corespunzator, la capitolele de cheltuieli prevazute in Proiectul de Hotarare nr. 49059 din 2 iulie 2019.
Nu se mai precizeaza detalii privind modul de transferuri, contracte sportive ori de alta natura, dar nici stadiul de preluare , a fostilor jucatori si antrenori de la FC Unirea Mirsid, probabil Tarle Marcel Doru ,imputernicit, va prelua acest registru de sarcini, in perioada , imediat, urmatoare.

COMENTARII

  1. Ce beneficii are comunitatea din Zalau de pe urma cheltuielilor imense pe care le-a avut de-a lungul anilor primaria cu sportul? Inafara de beneficiarii directi care incaseaza niste salarii nesimtite nimic nu se vede de pe urma lor, nici o performanta! Probabil sunt carcotasi care spun ca trebuie sa se implice primaria in sport, atunci as vrea sa-i vad pe acesti fraieri daca ar trebui sa investeasca banii lor intr-o echipa fara rezultate ar fi de acord?

  2. draga redactie, gasiti pe acesti postaci si dati-i la justitie,profanare de drept intelectual,este inadmisibil cum un ziar respectabil, lasa o ciurda de comentarii.cui folosesc?atunci sa scrie ei,cei care fac ziarul in sens invers!

LASA UN COMENTARIU

Comentariu
Nume

Site-ul graiulsalajului.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.