SondajRSS Feed

Targul Expo Casa ne sta la dispozitie pana duminica inclusiv, cu oferta salajeana in materie de amenajarea locuintei

19 Mai 2017

Targul anual organizat la Zalau cu titulatura Expo Casa & Expo Universal si-a deschis oficial portile ieri la ora 11.00, pentru a paisprezecea oara. Târgul este amenajat în acest an în incinta Casei Municipale de Cultura Salaj iar vizitatorii sunt asteptati pana duminica inclusiv sa vada ce ofera cele opt firme expozante, toate din judetul Salaj sau cu punte de lucru in judetul nostru, de la bunuri de uz casnic, la produse de mobilier si amenajari interioare, pâna la oferte financiare, dar si bunuri de larg consum. Intrarea este libera. 

La deschidere au fost prezente si personalitati judetene, intre care subprefectul Vegh Alexandru, viceprimarul Zalaului Teodor Balajel, administratorul judetului, Pop Emeric.
Cuvantul de inceput l-a avut directorul Camerei de Comert si Industrie Salaj, Paul Morar, care a felicitat frimele prezente si le-a urat succes la vanzari.
Despre insemnatatea targului ne-a vorbit viceprimarul Teodor Balajel.
"Vreau sa felicit organizatorii, este o constatnta si este un lucru foarte bun in organizarea acestor intalniri intre mediul de afaceri si v

Targul Expo Casa ne sta la dispozitie  pana duminica inclusiv, cu oferta salajeana  in materie de amenajarea locuintei
izitatori, cetateni ai municipiului Zalau. Aici se stabilesc si relatii comerciale, contracte de afaceri, diverse viziuni in ceea ce priveste exponatele, procesele de productie. Primaria Zalau este colaborator si a pus la dispozitie spatiul necesar si logistica necesara acestui eveniment. Observ, din pacate, ca anul acesta Expo Casa este la dimensiuni mai mici. Noi ne-am bucura sa fie prezente cat mai multe firme, chiar din toata regiunea de Nord-Vest. Sper ca va fi o reusita, este in premiera cand Expo Casa este aproape suta la suta numai cu firme salajene. Sper sa vina cat mai multi vizitatori si in final expozitia sa isi atinga scopul", spune viceprimarul Zalaului, Teodor Balajel.

Vizualizari 1592
Comentarii articol

>

in 19 Mai 2017 1:21

ba jigodie de balajel, de dracu cauti acolo?iti faci poze cu mobile altor firme pe care nu le spriniti. esti in zero barat ma betiv cu doua clase

>

in 19 Mai 2017 6:47

Cum se vinde cel din imagine? Tot sau pe bucati? Mai bine a ti lasa tineri in posturile voastre ca de voi sunt satui Zalauani..acolo va uita domnu pana muriti..Bosorogilor

>

in 19 Mai 2017 8:27

Este cumva Balajel producator de mobilier?Sa-si fac poze cu realizarile lui. Adica zero

>

in 19 Mai 2017 8:41

Sunt moastele lui BALMOJEL . Sunt expuse peste tot,doar,doar o sa-l perceapa zalauanii ca un lider. Nici o sansa. Uitati-va lapoza. cravata de bulangiu,capul i-a iesit prin par si un zambet tamp... Asta e .

>

in 19 Mai 2017 8:54

Du-te Balajel la Citadin!Cu cei care i_ai angajat.

>

in 19 Mai 2017 9:55

Ati stricat stirea cu poza lui Balajel

>

in 19 Mai 2017 12:00

Vai,vai pe mana cui a ajuns Zalaul

>

in 19 Mai 2017 12:27

Trei mobile...se numeste expo casa..???

>

in 19 Mai 2017 12:29

Foarte slaba expozitia asta...nu inteleg la ce naiba s a mai facut...

12:27>

in 19 Mai 2017 14:50

Urmeaza cat de curand "Mini Zilele Zalaului" care dupa modelul Expo-Casa se vor desfasura probabil intr-o cafenea.

>

in 19 Mai 2017 15:05

cam asta e Zalaul, neputinta, incompetent, psd, ciuma rosie, communism, ciuntu oierul, mrc securistul, nosa betivul. Zalaul in curand o sa devina sat, se inchide Tenaris si Michelin. Abia astept

 (nu este publicat)
NOTA: Sunt interzise injuriile, cuvintele obscene si atacul la persoana.

Site-ul graiulsalajului.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.