SondajRSS Feed

Dictatura in PNTCD

Taranistii salajeni spun ca liderul partidului nu-i decat un fripturist care sustine interesat actualul guvern PSD

25 Martie 2019

Presedintele PNTCD Salaj, Anton Criste, anunta ca taranistii salajeni se delimiteaza de actiunile liderului PNTCD, Aurelian Pavelescu.

"In sedinta de joi, 21.03.2019, Biroul National de Conducere al PNTCD, sub directa îndrumare a dlui Aurelian Pavelescu a decis sa respinga Motiunea sustinuta de Lucian Buica, permitând supunerea la vot în cadrul Congresului din data de 23.03.2019 doar Motiunea propusa de Aurelian Pavelescu. Evident, au fost invocate tot felul de mizerii juridico-statutare. Dincolo de toate acestea, ramâne evidenta ca dl Pavelescu se teme de vot, îi este frica de alegeri, de altfel Pavelescu nu a câstigat niciodata nimic de când e sub sigla PNTCD! Nici macar o banala functie de consilier local. Nimic. Si nici nu cred ca îsi propune sa câstige vreuna. Mai degraba cred ca interesul sau este îndreptat spre o ciozvârta de la PSD - ALDE, gen: când se termina mandatul lui Ciorbea?
În aceste conditii, toti cei care vor participa la acest Congres nu vor face altceva decât sa legitimeze toate aceste manevre deloc benefice partidului. Un Congres în care contracandidatii sunt eliminati dinainte nu-si are rostul. Seamana tot mai mult cu Congresele lui Ceausescu, unic candidat.
Având în vedere cele spuse mai sus, transmitem tuturor membrilor partidului ca dezavuam linia pe care a adoptat-o dl presedinte Aurelian Pavelescu. Din discutiile avute cu membrii si sustinatorii partidului nostru, reiese clar ca exista o fractura între ceea ce comunica în spatiul public presedintele partidului si baza partidului, cei care voteaza partidul nostru. Este dezamagitor atât modul de exprimare fata de cei ce au opinii contrare dânsului, cât si raportarea la fondul problemelor analizate. Nu putem fi de acord cu preluarea mesajelor anti justitie, antieuropene, care par desprinse din agenda coalitiei PSD – ALDE - UDMR. Desi suntem partid de Opozitie, dl presedinte nu a criticat nici într-un moment actuala Putere, desi avem ca prim-ministru un analfabet functional, iar Guvernul actual actioneaza mai degraba împotriva intereselor românilor. Se

Taranistii salajeni spun ca liderul partidului  nu-i decat un fripturist  care sustine interesat  actualul guvern PSD
induce în spatiul public ideea ca noi, national-taranistii, am fi sustinatorii acestui Guvern si a masurilor sale care ne îndeparteaza de valorile europene, ceea ce pentru noi este inacceptabil. Solicitam pe aceasta cale dlui Pavelescu sa consulte membrii partidului, pentru ca, evident atât în acest caz, cât si dupa Colectiv, OUG 13, mitingul anti justitie al PSD - ALDE, 10 August, grosul alegatorilor nostri gândeste altfel.
Anul trecut am fost în judet pentru a reactiva organizatii locale, printre altele Bocsa lui Simion Barnutiu si Badacinul lui Maniu. Am facut asta si cu gândul la Centenar, ca o contributie la memoria marilor înaintasi. Peste tot am întâlnit vechi taranisti cu fiii lor, dornici sa duca mai departe idealurile seculare ale acestui partid. Dar, toata lumea se uita la Bucuresti si ne întreaba ce se întâmpla, cum de presedintele acestui partid poate sa aiba o asemenea pozitie? Aceasta stare de fapt a comunicat-o personal dlui Pavelescu într-o discutie privata avuta la Baia Sprie, cu ocazia Consiliului National de Conducere, presedintele PNTCD Salaj, Tony Criste. Din pacate, luarile de pozitie ale dlui Pavelescu aduc mai mult cu virulenta si extremismele lui Corneliu Vadim Tudor decât cu pozitia echilibrata, rationala, democratica a lui Corneliu Coposu…
Fiecare dintre noi îsi asuma responsabilitatea pentru propriile fapte. Va rugam sa nu legitimati prin votul vostru un asemenea comportament nedemocratic!", transmite PNTCD Salaj, intr-un comuniat asumat de Biroul Judetean de Conducere al PNTCD Salaj, Anton Jan Criste - presedinte si cei patru vicepresedinti - Calin Talos, Cosmin Hosu, Traian Iepure, Marius Ilies.

 

Vizualizari 2085
Comentarii articol (27)

>

in 25 Martie 2019 0:10

Si mai sunt si alti membrii PNTCD , in afara de voi conducerea/sefimea ??!

>

in 25 Martie 2019 1:37

Da, mai suntem ...

>

in 25 Martie 2019 4:43

Felicitări! Nu va lăsați călcați în picioare de acel nebun!\r\nPNTCD NU ARE VOIE SA DISPARĂ!

>

in 25 Martie 2019 7:16

4.43 Tu chiar nu poți fi normal.Cu unu'ca tine,chiar dispare.Și ca Tony.Valcăuanul asta s-a înșurubat în curu'lui Bodea,alt valcăuan,si-a tras o punga pe cap și da în gropi.Ca unu'apropiat ca vârstă ii sugerez sa arunce ochelarii de cal,dacă nu vrea sa rămână un politician de Cerăt,mediocru și prost.

como>

in 25 Martie 2019 7:29

gata, ma mut la astia sa fac ordine.

>

in 25 Martie 2019 8:18

vai de noi ,ce am ajuns romanii astia.!Cu asa infiltrati partidele adevarate romanesti nu au nici o sansa daca nu scapa de infiltratii astia.SE RASUCESC IN MORMANT STRAMOSII CEI ADEVARATI EROI AI NEAMULUI!!!!!!!!!

>

in 25 Martie 2019 8:19

CU UN AȘA PREȘEDINTE CA PAVELESCU, VAI DE CAPUL VOSTRU !!!!

>

in 25 Martie 2019 8:49

Como...la valoarea ta poți să stai in ambele partide. Ar avea numai de câştigat.

>

in 25 Martie 2019 8:51

Taranistii ,,autentici'' din Salaj au demonstrat ca stiu sa se mobilizeze atit in situatii critice cit siin momente comemorative , de ce nu va adunati pentru a convinge si atrage salajenii cu orientari crestine catre voi? sau cei care in prezent sunteti lideri nu v-ati propus obiective de a creste numeric si de a va consolida pozitia pentru a va impune in plan local si judetean?

>

in 25 Martie 2019 10:33

Labo ce zice?Sau nu are nici o treaba cu partidul?

taranistii salajeni>

in 25 Martie 2019 10:44

Va sustin din toata inima taranistilor salajeni(cati mai suntati) in actiunea voastra de a va delimita de acest netrebnic de Pavelescu.Cred ca s-ar intoarce in mormant Monseniorul Coposu daca ar afla pe mana cui a ajuns partidul.La fel de multa revolta imi provoaca Ciorbea -avocatu poporului(diavolului) pe care l-am sustinut.Va rog iesiti si spuneti si aratati ce se intampla si dwelimitati-va de acest netrepnic de Pavelescu.Imi este rusine de rusinea lui.

>

in 25 Martie 2019 11:05

Țărăniști în salaj!!! Hai sa fim serioși!! Nu mai sunt, numai unii oportuniști!

>

in 25 Martie 2019 11:35

IN ANUL 2000 ELECTORATUL V-A TRIMIS LA SOMN V-ATI REZIT ????....

>

in 25 Martie 2019 11:35

IN ANUL 2000 ELECTORATUL V-A TRIMIS LA SOMN V-ATI REZIT ????....

>

in 25 Martie 2019 11:35

IN ANUL 2000 ELECTORATUL V-A TRIMIS LA SOMN V-ATI REZIT ????....

>

in 25 Martie 2019 12:04

11.30. Dar tu te-ai nascut,sau ai fost avortat?\r\n\r\n

>

in 25 Martie 2019 13:01

Pt. 11:05. Cum poti sa numesti "oportunisti" niste oameni care fac parte dintr-un partid care nu ofera functii, avantaje, ciolan. Oricum interesant interesul aratat.

>

in 25 Martie 2019 13:09

Cand Pavelescu,cu aceiasi functie in PNTCD ,il sustinea pe Basescu (v-il mai amintiti cu sapca PNTCD pe cap?)la referendumul de demitere era cel mai vrednic iar acum ca e impotriva neamtului e netrebnic!!! Ps Aflu dintr-un comentariu ca actualul presedinte PNTCD Salaj e valcauan precum marele PDList pardon PNList Bode care cu gasca lui de basisti salajeni a confiscat PNL . Acum va e clar de ce nu mai bun Pavelescu? De asemenea Ciorbea? Raspuns: ca nu cunosc semnul ###

>

in 25 Martie 2019 14:11

Taranisti din Salaj ar trebui sa se trezeasca!!! Ei ar trebui sa-l schimbe pe actualul sef al lor cu IOHANNIS!!! acesta ar putea sa faca ceva treaba buna cu taranisti fiind la acelas nivel intelectual ! HA HA ma simt bine si confortabil in aceasta functie !

La groapa de gunoi a istoriei !>

in 25 Martie 2019 14:19

Când domnu vrea să piardă pe cineva, întâi îi ia minţile. Păi ţărăniştii nu sunt partid parlamentar, atunci cu ce sprijină ei psd ? Şi care este beneficiul lui pavelescu ?

>

in 25 Martie 2019 14:21

Din pacate , si la momentul actual, este in vigoare sintagma : ,, Interesu poarta fesu ,, . Nu se face nimic fara castig !! Nu mai stim de demnitate, nu mai suntem in stare sa ne luptam pentru o idee, pentru un ideal ! Partidul National Taranesc a ajuns de rasul lumii datorita unei conduceri de tot rahatul ! Conteaza doar ciolanu !!! Pacat ! Si totusi : Romania Trezeste- te !!! Nu uita cine ai fost !

>

in 25 Martie 2019 14:47

13.09 În sfârșit un comentariu care folosește capu'.Ai perfecta dreptate.

>

in 25 Martie 2019 16:32

Vai,vai,vai, a venit sfarsitul Lumii , au inviat mortii, cei din PNTCD ??!

>

in 25 Martie 2019 16:43

16.42,Ti-ai dori,Boule, niște morți ca cei pe care i'ați omorât voi

>

in 25 Martie 2019 18:52

16.32, Deși e greu cu un bou,întreb dacă stii cu cât a contribuit Ciolanos ca prim ministru,la reabilitarea casei Maniu?Intreaba-l pe Părintele BORZ, că a fost în audiență.

>

in 25 Martie 2019 22:01

Credibilitatea noastră politică se bazează pe încredere şi deschidere.Noi,ţărăniştii creştin-democraţi, îi chemăm pe români să acţioneze împreună cu noi pentru viitorul ţării.Le solicităm idei curajoase ,dar şi critici, sprijin şi colaborare.Merită să construim împreună o societate liberă şi responsabilă , o societate prosperă şi dreaptă.Aşa să ne ajute Dumnezeu !

>

in 25 Martie 2019 22:03

Acesta este mesajul adevaraţilor ţărănişti din judetul Sălaj.

 (nu este publicat)
NOTA: Sunt interzise injuriile, cuvintele obscene si atacul la persoana.

Site-ul graiulsalajului.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.