SondajRSS Feed

Tanarul zalauan Vlad Alb povesteste cum si-a dat corigenta la Chefi la cutite

19 Aprilie 2018

Zalauanul Vlad Alb, poreclit Zaru Barbarosa, s-a întors în fata juratilor de la "Chefi la cutite" pentru a doua sansa, dupa ce anul trecut a avut o prima incercare esuata. S-a prezentat din nou la preselectiile sezonului 5 "Chef la cutite" pe 10 aprilie, cand i-a convins pe jurati si a reusit sa treaca in etapa urmatoare. Si-a exprimat dorinta de a face parte din echipa lui chef Scarlatescu.

Emotiile i-au creat din nou probleme, fapt pentru care sosul de rodii l-a refacut de doua ori. “ntr-un final, Vlad s-a descurcat si s-a prezentat chefilor cu preparatul.
"Dupa ce am obtinut anul trecut un cutit, acest lucru m-a motivat sa mai incerc odata. Am revenit la "Chefi la cutite" sa imi dau corigenta. Am venit hiper-motivat si m-am prezentat in fata juratilor cu un preparat din piept de rata crocant, spuma de telina si sos de rodii. Din nou, in fata juratilor am avut emotii, dar nu la fel de puternice. Emisiunea te face sa simti ca traiesti. Chefii s-au bucurat ca am revenit si am luat doua cutite, de la chef Bontea si de la chef Scarlatescu. Chef Dumitrescu mi-a reprosat ca nu am ales o farfurie de dimensiuni mai mari pentru acest preparat. M-am bucurat ca am reusit sa merg mai departe, cutitele le-am dedicat mamei mele si familiei mele. Sezonul 5 Chefi la cutite va fi un sezon de poveste, foarte, foarte misto", povesteste Vlad aventura preselectiei.
Anul trecut, Vlad a fost declarat cel mai funky concurent de la "Chefi la cutite". A atras privirile tuturor cu modul în care arata. A vrut sa faca senzatie cu o tochitura salajeana de exceptie, cu palinca de la el de la Zalau. Chefii au gustat

Tanarul zalauan Vlad Alb  povesteste cum si-a dat  corigenta la Chefi la cutite
cu mare interes din preparatul lui Vlad, dar nu a fost selectat sa continue concursul.
"Am avut foarte mari emotii, a fost o nebunie totala. Am facut tochitura praf, nu i-am dat gustul care trebuia. Din trei cutite am luat un cutit de la chef Bontea, dar acesta m-a motivat sa particip din nou anul acesta", explica tanarul zalauan.

A invatat meserie la Liceul
"Voievodul Gelu" din Zalau
si a ajuns foarte departe

Vlad Alb are 25 de ani, este din Zalau si are doi frati. A lucrat ca bucatar in Zalau, la Vila Vlad, la Restaurantul Briliant, apoi s-a mutat cu jobul in Oradea, la Sala de Evenimente "Armonia Venue", unde este coordonat de chef Ionut Lupu, fost finalist la Top Chef si unul dintre cei mai buni bucatari din Romania.
Vlad a terminat Liceul Voievod Gelu din Zalau, unde a urmat un curs de bucatar.
"Nu am fost un foarte bun exemplu pentru acest liceu, eram un elev problema. Dar dupa ce m-am debarasat de toate problemele, mi-am zis ca trebuie sa duc la bun sfarsit acest curs de bucatar si sa devin un exemplu pentru tineri si pentru cei din liceu, pentru cei care inca sunt la profilul bucatar", spune Vlad.

Vizualizari 4695
Comentarii articol

>

in 19 Aprilie 2018 0:33

In unele tari sunt interzisi bucatarii cu barba. E gretos cand te gandesti ca din barba aceea plina de microbi de pe strada si plina de mirosuri din bucatarie, poate sa cada mai multe fire de par in farfuria consumatorului.

>

in 19 Aprilie 2018 11:22

GGggggggggg Gh hhtttt

>

in 19 Aprilie 2018 18:43

Nu prea ai vazut bine in unele țări.....barba e permisă oriunde in lume ....ca este o parere strict a ta ....este irelevantă...Nu ai zis nimic....in articolul asta e vorba de realizarea băiatului...

dobitoc>

in 19 Aprilie 2018 23:04

un prost de pute dupa el......

LOAN OFFER>

in 21 Aprilie 2018 14:03

HOW I BECAME A VICTOR AFTER SO MANY FAILED ATTEMPT OF GETTING A LOAN.\r\n\r\nI feel so blessed and fulfilled. I've been reluctant in applying for a loan i heard about online because everything seems too good to be true, but i was convinced & shocked when my friend at my place of work got a loan from Progresive Loan INC. & we both confirmed it and i also went ahead to apply, today am a proud owner of my company and making money for my family and a happy mom. Well i'm Annie Joe by name from Pauls Valley, Oklahoma. As a single mom with three kids it was hard to get a job that could take care of me and my kids and I had so much bills to pay and to make it worst I had bad credit so i couldn't obtain a loan from any bank. I had an ideal to start a business as an hair stylist but had no capital to start, Tried all type of banks but didn't work out until I was referred by my co-worker to a godsent lender advertising to give a loan at 2% interest rate. I sent them a mail using their official email address (progresiveloan@yahoo.com) and I got a reply immediately and my loan was approved, and I was directed to the Bank site where I withdrawed my loan directly to my account. To cut the story short am proud of my hair stylist company and promise to testify to the world how my life was transformed.. If you are in need of any kind of loan, i advise you contact Progresive Loan INC and be financially lifted Email: progresiveloan@yahoo.com OR Call/Text +1(603) 786-7565\r\n\r\n\r\n\r\n

CURIOZITATE>

in 23 Aprilie 2018 15:21

Sistem genial! Hollywood are nevoie de o poveste senzationala!\r\nVino si tu in echipa pentru Hollywood! Proiect B: siguranta si stabilitate!\r\nNumai daca vrei sa castigi bani! Sistemul care functioneaza pentru toti!\r\nCastigi bani cu un subiect de Hollywood! Incredibil! Hollywood va face un film bun!\r\nDe ce sa pierzi o oportunitate extraordinara? Un sistem puternic!\r\nDetalii la adresa de email cu subiectul INFO : cita_ct69@yahoo.com\r\n

 (nu este publicat)
NOTA: Sunt interzise injuriile, cuvintele obscene si atacul la persoana.

Site-ul graiulsalajului.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.