SondajRSS Feed

Monstruozitatile traiului prost pana la extrem

Tanara de 22 de ani Blajan Daniela risca 25 de ani de inchisoare daca se dovedeste ca si-a omorat bebelusul

13 Februarie 2018

Tanara de numai 22 de ani Blajan Daniela, din comuna salajeana Galgau, trimisa anul trecut in judecata cu acuzatia ca si-a omorat bebelusul de doar doua luni, risca o pedeapsa intre 10 si 25 de ani de inchisoare, potrivit codului penal art.188 alin.1 raportat la art.199 alin.1, care spune ca pentru fapta de omor savarsita asupra unui membru de familie, maximul special al pedepsei prevazute de lege se majoreaza cu o patrime. 

La ultimul termen din dosar, judecatorii au amanat cauza pentru a 10 oara, stabilind un nou termen pentru data de 21 februarie.
Parchetul de pe lânga Tribunalul Salaj a constatat pe 7 iunie 2017, ca principalul suspect in cazul bebelusului gasit mort cu patru zile mai devreme in curtea familiei Blajan, din satul Fodora, comuna Galgau, este Blajan Daniela Nicoleta.
Procurorii spun ca în cursul lunii februarie 2017, Blajan Daniela a aruncat peste fiica sa în vârsta de doua luni o plapuma cu intentia de a o ucide, dupa care a parasit locuinta, iar când s-a reîntors, copilul decedase. Blajan Daniela este dupa gratii din 21 iulie anul trecut, incarcerata in Penitenciarul de femei Rahova, fiind judecata in stare de arest preventiv.
Familia Blajan, din Fodora, in a carei curte a

Tanara de 22 de ani Blajan Daniela  risca 25 de ani de inchisoare daca  se dovedeste ca si-a omorat bebelusul
fost gasit bebelusul mort, este una cu probleme. Sunt trei frati, o tanara de 22 de ani, Blajan Daniela, si inca doi frati de 23 - 24 de ani, cu handicap sever, handicap locomotor si handicap mintal. Este singura familie din Galgau cu probleme speciale, cu un venit din indemnizatia de apartinator, pentru ca au in grija doi copii cu handicap, fiind singura lor sursa de venit.
Tanara inculpata pentru omor mai are doi copii, de 3 - 5 ani, nu este casatorita si nici nu traia in concubinaj cu cineva. Lucra barmanita la un bar din comuna. Oamenii din sat spun ca banuiau ca este gravida, dar nimeni nu s-a preocupat ce s-a intamplat apoi. Asistentul social din comuna, in grija caruia se afla familia, ne-a declarat ca nu a observat-o pe Daniela Blajan ca ar fi fost gravida cu copilul pe care l-a omorat dupa nastere.

Vizualizari 6333
Comentarii articol

>

in 13 Februarie 2018 10:02

Acolo sa stai la puscarie pana oi veni sa te scot scrofa ce esti

>

in 13 Februarie 2018 10:21

Asistentul social mai mult ca sigur exista doar formal la primărie ca mai la toate primăriile de la sate..in ziua de salariu cu siguranța își făcea simțită prezenta .

>

in 13 Februarie 2018 11:12

Asistenta socială unde a fost stiind că intr-o familie cu probleme s-a nascut un bebe? În birou, la caldutica si barfa zilei....

>

in 13 Februarie 2018 15:45

familia traditionala.

 (nu este publicat)
NOTA: Sunt interzise injuriile, cuvintele obscene si atacul la persoana.

Site-ul graiulsalajului.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.