SondajRSS Feed

DIICOT Salaj destructureaza o retea de trafic de droguri din Dumbrava

Taficant zalauan de droguri "cules" de procurori din trafic pe raza localitatii Criseni

12 Octombrie 2017

Procurorii DIICOT Salaj au prins ieri ’n flagrant un tanar care avea asupra lui mai multe plicuri cu etnobotanice. Masina in acre se afla tanarul suspect a fost oprita ’n trafic pe raza localitatii Criseni, in jurul orei 15.00, ’n zona Restaurantului Fratii Jecani. “n urma perchezitiilor, procurorii au gasit asupra lui mai multe plicuri cu etnobotanice. Tanarul a fost bagat ’n duba mascatilor si dus la audieri la sediul DIICOT Salaj.

Procurorul Dan Budusan, cel care a coordonat actiunea, ne-a oferit ieri detalii.

"Suntem ’n plina ancheta. La inceputul anului, un numar de patru tineri au ’nceput sa valorifice substante psihoactive, numite etnobotanice. Plicurile erau vandute cu sume cuprinse intre 20 - 30 de lei bucata. Este vorba de doi frati, cu varste de 16 ani si 19 ani, si alti doi tineri, cu varste de 19 ani si 20 de ani. Plicurile cu etnobotanice erau vandute ’n zona Policlinicii Haller si Farmacia Dona din

Taficant zalauan de droguri "cules" de procurori din trafic  pe raza localitatii Criseni
cartierul Dumbrava din Zalau. Cei patru tineri aduceau drogurile din Maramures. Toti cei patru sunt cu domiciliul ’n Zalau, nu au urmat nici o forma de ’nvatamant si toti sunt cunoscuti cu antecedente penale; au mai fost cercetati pentru furt. Am prins ’n flagrant astazi, in trafic, un tanar care se afla ’ntr-o masina cu alte persoane si avea asupra lui mai multe plicuri cu droguri. Pe ceilalti trei tineri i-am ridicat de la domiciliu pentru audieri", ne-a declarat procurorul DIICOT Dan Budusan.

 

Vizualizari 3735
Comentarii articol

zoom>

in 12 Octombrie 2017 1:12

Sa prinzi "pestisori" nu-i mare scofala.De ce nu ajung la "rechini"? Arestari de ochii lumii,dealerii nu vor disparea daca SURSA nu este anihilata.Poate nu vor politistii fiindca au cota parte.

>

in 12 Octombrie 2017 9:39

Budusan=psd=securitate

>

in 12 Octombrie 2017 20:17

Taficant ???

>

in 13 Octombrie 2017 9:12

Cel mai bun exemplu de om prost esti ZOOM. Roman adevarat, paranoic sau pensionar plictisit. Sau erai destul de beat sa ai curaj sa postezi ceva la ora aia.

20:17>

in 13 Octombrie 2017 20:58

Budusan PSD????nu mai trage pe nas c? nu-?i prie?te.

 (nu este publicat)
NOTA: Sunt interzise injuriile, cuvintele obscene si atacul la persoana.

Site-ul graiulsalajului.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.