SondajRSS Feed

In sfarsit, ceva ce merge bine in Romania

Suntem in topul tarilor europene, alaturi de Germania, la viteza de incarcare a site-urilor pe mobil

10 August 2018

 

România se afla, alaturi de Germania, în topul tarilor europene în care site-urile mobile se încarca cel mai repede, cu o viteza medie de 8,1 secunde, dar mult peste valoarea de trei secunde, recomandata de Google, arata rezultatele unui studiu.
Conform cercetarii, viteza de încarcare a paginilor reprezinta un aspect critic în cazul accesului online de pe smartphone. Astfel, aproape jumatate (46%) dintre participantii la studiul realizat de Google au raspuns ca lucrul cel mai frustrant atunci când intra online de pe mobil este atunci când o pagina se încarca lent. De asemenea, mai mult de jumatate dintre vizitele derulate pe internetul mobil (53%) risca sa fie abandonate daca se încarca în mai mult de trei secunde.
Datele centralizate de catre gigantul american releva faptul ca România sta cel mai bine la capitolul viteza medie de încarcare a site-urilor mobile dintre tarile europene, cu un timp de 8,1 secunde,

Suntem in topul tarilor europene,  alaturi de Germania, la viteza  de incarcare a site-urilor pe mobil
la fel ca Germania, în conditiile în care în Polonia, Italia sau Suedia, viteza media de încarcare a unei pagini depaseste noua secunde.
Cu toate acestea, intervalul de încarcare al unui site mobil este cu mult peste valoarea de trei secunde, recomandata de Google ca reper de bune practici pe acest segment. Cele mai rapide site-uri sunt cele din zona de tehnologie si retail, cu o viteza de încarcare cuprinsa între 7,9 si 8,3 secunde, în timp ce Educatia si institutiile publice sunt pe ultimul loc la acest capitol.

Vizualizari 515
Comentarii articol

>

in 10 August 2018 7:18

Datorita guvernului PSD.

 (nu este publicat)
NOTA: Sunt interzise injuriile, cuvintele obscene si atacul la persoana.

Site-ul graiulsalajului.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.