SondajRSS Feed

Sumpirile, inflatia, costul traiului si sistemul de sanatate sunt marile ingrijorari si motive de pesimism

7 Martie 2019

Principalele probleme cu care se confrunta românii la nivel personal sunt cresterea preturilor, inflatia, costul traiului zilnic (35%, cu 6 la suta mai mult decât anul trecut), de sistemul de îngrijire al sanatatii si de securitate sociala (22%, la fel ca anul trecut), se arata în Raportului national pentru România, parte a studiului Eurobarometru Standard 90.

De conditiile de trai romanii se plang in prorportie de 19%, de pensii 17%, de situatia financiara a gospodariei 15%, iar de situatia economica a tarii 12%.
Sapte din zece români sunt de parere ca situatia economica a tarii în prezent este mai degraba proasta si foarte proasta. Totodata, continua cresterea numarului românilor care anticipe

aza o înrautatire a situatiei financiare a propriei gospodarii în urmatoarele 12 luni. Daca pe parcusul anului 2017 se înregistra o crestere de 9 puncte procentuale, anul acesta se adauga înca 5 puncte procentuale, de la 15% în primavara anului 2017, la 29% în toamna lui 2018.

Vizualizari 1192
Comentarii articol

>

in 7 Martie 2019 22:51

Si ... votam PSD, va fi bine, bine, bine. Eu plec din tara pt totdeauna. D-zeu sa va aiba in paza.\r\n

 (nu este publicat)
NOTA: Sunt interzise injuriile, cuvintele obscene si atacul la persoana.

Site-ul graiulsalajului.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.