SondajRSS Feed

Subventii de 2.250 de lei pe luna pentru angajatorii care încadreaza someri

6 Decembrie 2018

Agentia Judeteana pentru Ocuparea Fortei de Munca Salaj anunta angajatorii de avantajale pe care le pot avea daca vor decide sa încadreze în munca someri de peste 45 de ani sau parinti unici întretinatori de familii monoparentale.
Angajatorii vor primi lunar din partea statului 2.250 de lei. Prin aceste subventii acordate, se doreste stimularea angajatorilor de a încadra persoane din categorii dezavantajate sau cu acces dificil pe piata muncii.
Subcentia este acordata pe o perioada de 12 luni, pentru fiecare persoana angajata din aceste categorii, cu obligatia mentinerii raporturilor de munca sau de serviciu cel putin 18 luni.
De aceleasi facilitati vor beneficia si angajatorii care, în raport cu numarul de angajati, si-au îndeplinit obligatia, potrivit legii, de a încadra în munca persoane cu handicap, precum si angajatorii care nu au aceasta obligatie legala, daca încadreaza &i

Subventii de 2.250 de lei  pe luna pentru angajatorii care încadreaza someri
circ;n munca pe durata nedeterminata persoane cu handicap si le mentin raporturile de munca sau de serviciu cel putin 18 luni.
Si in situatia încadrarii în munca pe durata nedeterminata a absolventilor, AJOFM va acorda angajatorilor subventii în cuantum de 2.250 de lei pe luna pe o perioada de 12 luni, pentru fiecare absolvent angajat. În cazul în care sunt încadrati absolventi din rândul persoanelor cu handicap, subventiile se acorda pe o perioada de 18 luni.

Vizualizari 807
Comentarii articol (2)

>

in 6 Decembrie 2018 8:30

ce politica ciudata.PAI IN CONDITII DE CRIZA AFORTEI DE MUNCA ASTIA ANGAJAZA ORICUM PE ORICINE.la ce le mai dati bani?SA FACA MATU GROS,

>

in 9 Decembrie 2018 14:50

Problema este ca angajatorii ii platesc pe acesti oameni cu minimul pe economie cu toate ca au aceste subventii.

 (nu este publicat)
NOTA: Sunt interzise injuriile, cuvintele obscene si atacul la persoana.

Site-ul graiulsalajului.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.