SondajRSS Feed

Armata si-a desemnat cei mai valorosi oameni

Subofiterul anului este plutonierul Florin Dârjan, de la Batalionului "Voievodul Gelu" din Zalau

13 Noiembrie 2018

Pe o ceata deasa si o umezeala ce-ti patrunde in oase, la Dej s-a stabilit sambata in mod oficial, in cadrul unei ceremonii de premiere, ca cel mai bun subofiter al Fortelor Terestre in anul 2018 este salajeanul Florin Darjan.

Timp de patru zile, in perioada 6 - 9 noiembrie, Garnizoana Dej a gazduit concursul la care au participat cei mai buni reprezentanti ai celor mai numeroase categorii de personal ale armatei. Pentru ca in final sa se aleaga cei mai buni dintre cei buni.
Probe teoretice si practice, cunostinte de pregatire militara generala ori de limba engleza, pregatire fizica, teste de topografie, instructie sanitara ori comunicatii au fost doar câteva dintre "hopurile" pe care le-au avut de depasit luptatorii inscrisi in competitie.
Anul acesta, concursul "Soldatul/ Subofiterul Anului" a ajuns la cea de a zecea editie. Asadar, miza competitiei a primit si o conotatie aniversara, pe lânga mult râvnitele titluri de "Subofiterul anului" si "Soldatul anului".
Titlul de "Subofiterul Anului 2018", locul I la categoria subofiteri, a fost câstigat de plutonierul-adjutant Florin Dârjan, 44 de ani, Batalionului 317 S

Subofiterul anului este plutonierul Florin Dârjan,  de la Batalionului "Voievodul Gelu" din Zalau
prijin Logistic "Voievodul Gelu" Zalau din cadrul Divizia 4 Infanterie "Gemina". Locul II i-a revenit sergentului Flaviu Nicu (Divizia 4 Infanterie "Gemina"), iar pe locul III s-a clasat sergentul Constantin Mihailescu (Brigada 18 Cercetare-Supraveghere "Decebal"). Titlul de "Soldatul Anului 2018" a fost adjudecat de caporalul Daniel Mudure (Divizia 4 Infanterie "Gemina").
Festivitatea de premiere s-a desfasurat in prezenta loctiitorului comandantului Diviziei 4 Infanterie "Gemina", general de brigada Nicolae Tonu, a subofiterului de comanda al Statului Major al Apararii, plutonier-adjutant principal Florea Sas, precum si a subofiterilor de comanda din mari unitati si unitati din Fortele Terestre.

Vizualizari 2099
Comentarii articol

Coco>

in 13 Noiembrie 2018 9:51

Felicitari !

>

in 13 Noiembrie 2018 11:51

Sunteti tari la defilari, la premieri si la besini. Nu as vrea sa va vad cum plangeti in linia intai. Armata e plina de soldati cu pampers in zilele noastre. Putine exceptii.

>

in 13 Noiembrie 2018 12:34

11:55 in caz de razboi tu vei ajunge in linia intai.

>

in 13 Noiembrie 2018 17:46

Si ofiterii unde au fost ?

>

in 13 Noiembrie 2018 17:46

Si ofiterii unde au fost ?

wow>

in 13 Noiembrie 2018 19:26

si cam ce fac baietii de la batalionul logistic gelu voievod? adica cu ce se ocupa ei concret? ca din cate am auzit is vreo 70 de flacai care nu au obiectul muncii. adica daca e batalion logistic normal ar fi sa aiba macar un camion. da astia nu au nici macar o roaba. deci stau degeaba, ca e pace, ca e razboi. dar salariile vin luna de luna. si mai au si tupeul sa isi aleaga soldatul anului. care face exact ce?

>

in 13 Noiembrie 2018 20:12

vedeti ca in spatele lui e unul fff meseriasm de la batalionul 317 cercetare.... nu logistica zalau

>

in 13 Noiembrie 2018 22:23

Bravo Florin

>

in 13 Noiembrie 2018 22:23

Bravo Florin

scoala azi>

in 15 Noiembrie 2018 8:45

FELICITARI castigatorilor, din comentariile rautacioase la adresa structurii militare din ZALAU se poate trage o singura concluzie : comentatorii nu cunosc nimic din locul si rolul structurilor militare din teritoriu. Iata de ce este necesar sa gandim la reluarea pregatirii intregii populatii pentru apararea tarii NOASTRE a tuturor. Un tanar inginer de profesie intrebat de mine TU ce faci in caz de razboi respuns " iau avionul si PLEC din tara" trageti singuri concluzia.

>

in 15 Noiembrie 2018 10:35

Buna glumă aia cu roaba......poate te uiti la paradele cu tehnica sau intri la expozitii la "ziua portilor deschise".....si atunci poate o sa vezi si altceva in afara de roabe si de flacai care freaca menta...\r\nFelicitari domnului Darjan, un sportiv deosebit (desi are deja o varsta la care altii abia mai alearga 500m), un om si un caracter deosebit!\r\nTot respectul!

>

in 15 Noiembrie 2018 21:50

Alo rautaciosi,Acest domn a fost nu o data in acea linie intai despre care multi dintre noi am vazut numai in filme.A fi om ii lucru mare,cine nu are o vb buna de spus bine-ar fi sa nu vb nici de rau. Felicitari om minunat!

 (nu este publicat)
NOTA: Sunt interzise injuriile, cuvintele obscene si atacul la persoana.

Site-ul graiulsalajului.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.