SondajRSS Feed

Sub 400 de spectatori la meciul Zalăului cu Măgura Cisnădie

13 Septembrie 2017

După aproape patru luni, HC Zalău a revenit în faÅ£a propriilor suporteri, partida din cadrul etapei a II-a cu Măgura Cisnădie având loc sâmbăta trecută, în Sala Sporturilor “Gheorghe Tadici”. Din păcate, la primul meci oficial de pe teren propriu din acest sezon, gruparea de sub MeseÅŸ nu a avut parte de o susÅ£inere numeroasă, iar în tribunele Sălii Sporturilor au asistat sub 400 de spectatori. Asta după ce în sezonul trecut, la mai multe meciuri, tribunele au fost foarte populate, indiferent de numele adversarului cu care s-a duelat HC Zalău.

De data aceasta, la Zalău a poposit Măgura Cisnădie, o formaÅ£ie care după transferurile făcute se luptă la un loc în prima jumătate a clasamentului. În aceste condiÅ£ii, partida de sâmbăta trecută a fost una cât se poate de importantă pentru zălăuance, însă cauzele pentru care la meci au asistat foarte puÅ£ini spectatori este ora total nepotrivită, 13.45, care a fost dictată de televiziune, partida fiind transmisă de Digi Sport.

Este un lucru fo

Sub 400 de spectatori la meciul Zalăului cu Măgura Cisnădie
arte benefic că televiziunile ÅŸi-au îndreptat atenÅ£ia ÅŸi spre handbalul feminin, iar mai multe meciuri sunt televizate în fiecare etapă, însă o astfel de oră cum a fost cea la care a fost programat  jocul dintre HC Zalău ÅŸi Măgura Cisnădie nu este una potrivită pentru un meci de hadbal, iar urmrările s-au văzut în tribune, dar cu siguranţă ÅŸi în faÅ£a televizoarelor.

Åži în etapa a III-a, HC Zalău va fi televizată în meciul cu Rapid BucureÅŸti, vineri de la ora 16.30, pe TVR. De altfel, în runda de la finele săptămânii, cinci din cele ÅŸapte meciuri vor putea fi urmărite ÅŸi la TV. 

Vizualizari 258
Comentarii articol
 (nu este publicat)
NOTA: Sunt interzise injuriile, cuvintele obscene si atacul la persoana.

Site-ul graiulsalajului.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.