SondajRSS Feed

Stratul de asfalt de rulare pe portiunea aflata in lucru a bulevardului din Zalau va fi turnat pana in 15 august

13 Iulie 2018

Viceprimarul Teodor Balajel spune ca lucrarea va fi de calitate, cu planeitate perfecta

Primaria Zalau tine sa precizeze ca abia acum incepe turnarea stratului de asfalt pentru rulare intre benzinaria Mol si Gara si ca la finalul lucrarilor, in 15 august, bulevardul va arata impecabil pe portiunea reabilitata. Asta in conditiile in care multi zalauani care circula pe portiunea aflata in lucru a bulevardului Mihai Viteazu obiecteaza la denivelarile prezente in asfaltul proaspat turnat. 

Potrivit viceprimarului Teodor Balajel, dupa finalizarea asfaltarii bulevardul Mihai Viteazul va fi drept, fara denivelari, iar gurile de canal vor fi "la milimetru".
In acest moment s-a finalizat turnarea primul strat de asfalt. Saptamana aceasta, muncitorii de la Citadin lucreaza la ridicarea tuturor canalelor pluviale si de canalizare la cota stratului de aslfat de rulare, iar pana in 15 august se va finaliza turnarea celui de-al doilea strat de asfalt.
In paralel, echipe de muncitori de la Citadin vor executa lucrari de amenajare peisagistica a scuarurilor, unde vor fi planti arbori ornamentali, flori si gazon verde.
Saptamana trecuta au fost finalizate lucrarile de bordurare a acceselor si scuarurilor pe portiunea de bulevard cuprinsa intre Gara si benzinaria Mol.

Tronsonul reabilitat va fi impecabil de luna viitoare,
iar anul viitor bulevardul va fi complet refacut

A

Stratul de asfalt de rulare pe portiunea  aflata in lucru a bulevardului din Zalau  va fi turnat pana in 15 august
sadar, dupa data de 15 august, zalauanii se vor alege cu jumatate din bulevard reabilitat complet, curat, modern, drept, fara denivelari sau canale capcana.
Mai mult, scuarurile vor fi infrumusetate cu arbori ornamentali si gazon verde, iar condusul pe portiunea dintre benzinaria Mall si Gara va fi mult imbunatatit, devenind chiar o placere, ne asigura Primaria.
"Luni, 16 iulie, incepem asfaltarea pe bulevard cu stratul de rulare. Acum terminam de ridicat la nivel canalele. Totul va fi milimetric. Planeitatea va fi perfecta, calea de rulare va fi impecabila. Urmeaza proiectul 2, prin care vom reface trotuarele, piste de biciclete, colectare apa pluviala, canale tehnice. Vom face o colectare pluviala suplimentara, pe langa cea existenta. Anul viitor, in martie, ne vom apuca de portiunea de bulevard de la benzinaria Mol pana in centru. La sfarsitul anului 2019 vom circula pe un bulevard reabilitat complet", spune viceprimarul Teodor Balajel, responsabil cu lucrarile executatate de firma Citadin in oras.

Vizualizari 2360
Comentarii articol

>

in 13 Iulie 2018 8:26

Poza e facuta in Africa?

>

in 13 Iulie 2018 11:00

anul viitor anul asta nu mai are timp sau nu mai are bani sa fura lucru facut junate marca Dorel si Baljean ca in tot primarie sant niste oamnei incopetenti care nu cu capul gandes ci cu curul ! ar fi trebuit sa fie facut tot orasul dar cum se lucreaza pe la noi nui de mirare 2 lucreaza 10 stau si se uita la ei !

>

in 13 Iulie 2018 11:10

Strada Closca cand terminati?

>

in 13 Iulie 2018 15:54

Asfalt cu planeitate perfecta marca citadin=plua .

>

in 15 Iulie 2018 21:14

Planeitate în sulă.Parcă mergi cu barca pe valuri.Cine dracu le-a dat ăstora materiale pe mână ?

 (nu este publicat)
NOTA: Sunt interzise injuriile, cuvintele obscene si atacul la persoana.

Site-ul graiulsalajului.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.