Strada Stadionului din Zalau va fi complet modernizata pana luna viitoare

3
1503
Strada Stadionului  din Zalau va fi  complet modernizata  pana luna viitoare

Viceprimarul Zalaului Teodor Balajel a fost pe teren si a vizitat santierul de pe strada Stadionului, care este reabilitata complet cu bani din bugetul local. Vicele Balajel sustine ca lucrarile sunt de buna calitate si sunt in grafic, nu sunt inregistrate intarzieri. Receptia lucrarilor se va face in a doua jumatate a lunii octombrie, in jurul datei de 20, ne-a mai spus Balajel.
La inceputul lunii iulie a fost dat ordin de incepere a lucrarilor pentru modernizarea, asfaltarea, amenajarea de trotuare si refacerea iluminatului public pe strada Stadionului, in lungime de 750 de metri.
Aici vor fi create si 30 de locuri de parcare noi si se va deschide circulatiei legatura dintre strada Stadionului cu strada Mihai Eminescu.

COMENTARII

  1. Mai,mai. Reasfaltati,inlocuiti borduri,plantati pomi,flori etc.. si acolo unde nu este necesar .Dar str.Tudor Arghezii in zona centrala, pe care locuiesc cateva zeci de familii,cu copii de scoala cand va fi reabilitata ! Nu de alta dar nu are nici asfalt si nici iluminat public . Pacat ca pe strada nu locuiesc nici Primarul ,nici Viceprimarul si nici un consilier. ASTEPTAM CU DRAG ALEGERILE .POATE....POATE\r\n

LASA UN COMENTARIU

Comentariu
Nume

Site-ul graiulsalajului.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.