SondajRSS Feed

Strada Stadionului din Zalau va fi complet modernizata pana luna viitoare

14 Septembrie 2018

Viceprimarul Zalaului Teodor Balajel a fost pe teren si a vizitat santierul de pe strada Stadionului, care este reabilitata complet cu bani din bugetul local. Vicele Balajel sustine ca lucrarile sunt de buna calitate si sunt in grafic, nu sunt inregistrate intarzieri. Receptia lucrarilor se va face in a doua jumatate a lunii octombrie, in jurul datei de 20, ne-a mai spus Balajel.
La inceputul lunii iulie a fost dat ordin de incepere a lucrarilor pentru modernizarea, asfaltarea, amenajarea de trotuare si refacerea iluminatului public pe strada Stadionului, in lungime de 750 de metri. <

Strada Stadionului  din Zalau va fi  complet modernizata  pana luna viitoare
br />Aici vor fi create si 30 de locuri de parcare noi si se va deschide circulatiei legatura dintre strada Stadionului cu strada Mihai Eminescu.

Vizualizari 1311
Comentarii articol (4)

>

in 14 Septembrie 2018 6:11

Normal pt ca acolo locuiește Balajel. Dar strada Cloșca si George Cosbuc care sunt începute din primăvara tot in grafic sunt ?

>

in 14 Septembrie 2018 9:32

Nu este specificat anul.\r\n

>

in 14 Septembrie 2018 21:31

Mai,mai. Reasfaltati,inlocuiti borduri,plantati pomi,flori etc.. si acolo unde nu este necesar .Dar str.Tudor Arghezii in zona centrala, pe care locuiesc cateva zeci de familii,cu copii de scoala cand va fi reabilitata ! Nu de alta dar nu are nici asfalt si nici iluminat public . Pacat ca pe strada nu locuiesc nici Primarul ,nici Viceprimarul si nici un consilier. ASTEPTAM CU DRAG ALEGERILE .POATE....POATE\r\n

COdXKjSuprBB>

in 20 Decembrie 2018 20:50

EJGJ7f There is apparently a lot to identify about this. I assume you made various good points in features also.

 (nu este publicat)
NOTA: Sunt interzise injuriile, cuvintele obscene si atacul la persoana.

Site-ul graiulsalajului.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.