Stiri din handbalul feminin

1
99


Federatia Europeana de Handbal a dat publicitatii grupele valorice dupa tragerea la sorti a Champions League editia 2020/2021.Ele arata astfel:
Grupa 1: Gyori Audi, Metz Handball, Rostov Don, CSM Ramnicu Valcea.
Grupa2: Buducnost Podgorica, Esbjerg Team, Vipers Kristiansand , Dortmund Borussia.
Grupa3: TSKA Moscova, Rail Cargo Hungaria, Brest , CSM Bucuresti.
Grupa4: Krim Mercator, Podravka Vegeta, Odense, BBM Bietigheim.
Cele 16 echipe vor fi impartite in grupe de 8, doua din fiecare grupa valorica vor face parte din grupele A si B. Dupa disputarea celor 14 jocuri din grupe, primele doua clasate din grupe vor fi calificate direct in sferturile de finala. Nu pot face parte din grupa echipe din aceeasi tara .De asemenea locurile 3-6 vor disputa un play off pentru accedere in sferturi.Tragerea la sorti a grupelor se va face in 1 iulie, ora 19 la sediul EHF.
La masculin Dinamo Bucuresti este a doua rezerva, dupa Orla Wisla Plock, nefiind admisa direct pe lista de wild- carduri.

Transfer fiasco ?

Una din cele mai mari fiasco-uri din handbalul feminin ar putea fi transferul nereusit a lui Nora Nork, interul stanga al Norvegiei. Dupa ce , potrivit gsp.ro, Gyor a renuntat la ea din cauza refuzului de a efectua “un control medical amanuntit”. Mork a refuzat, Gyor a renuntat! Fara control medical a ajuns la CSM Bucuresti, echipa Primariei Capitalei si contract cu peste 14.000 euro pe luna.Tot potrivit acestui site, Nora Mork ar fi incasat 5.496 de euro pentru fiecare minut jucat la CSM Bucuresti, dar a jucat numai 31 de minute, incasand aproape 170.000 euro.Apoi si-a reziliat contractul, invocand probleme de familie, dar se pare va juca la Vipers.

1 COMMENT

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here