SondajRSS Feed

Statistica aduna date despre agricultura salajeana

11 Ianuarie 2017

Institutul National de Statistica organizeaza si efectueaza Ancheta Structurala în Agricultura 2016. La nivelul judetului Salaj, esantionul este format din 655 exploatatii agricole cu personalitate juridica si 5.852 exploatatii agricole fara personalitate juridica (gospodarii ale populatiei) distribuite în toate Unitatile Administrativ Teritoriale (UAT - comune si orase) de pe raza judetului. Pentru fiecare UAT va exista un recenzor, iar in total vor fi 61 de recenzori. Culegerea datelor în teren se va desfasura în perioada 10 ianuarie ‐ 10 februarie. 

Obiectivul este obtinerea de informatii privind structura exploatatiilor agricole: numarul exploatatiilor agricole, suprafata agricola utilizata, efectivele de animale, irigatiile, agricultura ecologica, persoanele care au desfasurat activitati agricole, dezvoltarea rurala.
Scopul este asigurarea de date, comparabile la nivel international, pentru fundamentarea politicilor nationale în dome

Statistica aduna date despre agricultura salajeana
niul agricol, obtinerea de statistici pentru îmbunatatirea calitatii indicatorilor de agromediu si pentru elaborarea politicilor agricole nationale si a programelor de dezvoltare rurala, dar si stabilirea tipologiei si dimensiunii economice a exploatatiilor agricole, actualizarea Registrului Statistic al Exploatatiilor Agricole (REXA), care reprezinta baza de esantionare pentru toate cercetarile statistice din domeniul agricol. La nivel de tara vor fi chestionati 303.000 de agricultori, din care 28.000 cu personalitate juridica.

 

Vizualizari 1169
Comentarii articol

>

in 11 Ianuarie 2017 9:00

OARE CU CE AJUTA STATISTICA , SATUL ESTE BUN LA VOT SI LA AJUTOR SOCIAL MAI ALES UNDE SUNT ROMI;;; INVESTITIA CEA MAI IMPORTANTA SUNT SEDII LUXOASE DE PRIMARII SI FLORILE DIN JUR , SAU CITE O ECHIPA DE FOTBAL ,MAI CATE O SALA DE SPORT CONSTRUITA DE UDREA,,, VAI DACA AR DUREA BUZUNARELE LA FIECARE EDIL S-AR GANDIII DE 100 DE ORI CAND CHELTUIESTE UN CENT... REZULTATUL CELOR APROAPE 30 DE ANI..... PUSTIU,PUSTIU.... IAR CARE MAI INCEARCA CEVA VINE FISCUL SI LE INGROAPA DOAR AICI COATA AVEREA STATULUI............. DE PARCA A UITAT DE UNDE A PLECAT.....

>

in 11 Ianuarie 2017 11:13

Mie nu-mi trebuie nicio statistică, pe vremea CAP-urilor producţiile agricole erau de 2-3 ori mai mari, restul e poveste !

Coco>

in 11 Ianuarie 2017 11:47

Exact , pe vremea CAP-urilor erau pline magazinele de carne , mancare si in special de lapte si miere !!!

>

in 11 Ianuarie 2017 14:33

Coco, nu-i aşa că adevărul supără cel mai rău ?

Coco>

in 11 Ianuarie 2017 15:04

Depinde care "adevar" .

 (nu este publicat)
NOTA: Sunt interzise injuriile, cuvintele obscene si atacul la persoana.

Site-ul graiulsalajului.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.