Stadionul Municipal Zalau, gazda barajului de promovare pentru Liga a-III-a

0
440

Echipa Sportul Simleu Silvaniei este reprezentanta judetului Salaj la meciul de baraj pentru promovare in Liga a 3-a. Meciul cu Progresul Somcuta Mare va avea loc la Satu Mare, in 9 august 2020 ora 17,30 pe stadionul Olimpia Satu Mare. Pana atunci insa ambele echipe au de facut testul Covid, tabele la FRF si respectarea protocoalelor sanitare.

Zalaul oras al barajului pentru Liga 3

Campioanele din judetele Satu Mare, Bihor si Cluj se vor intalni la Zalau pentru desemnarea echipei care va merge in Liga 3. Echipele sunt CAO Oradea ( Bihor), Somesul Dej ( Cluj) si CSM Satu Mare ( Satu Mare). Meciurile se vor disputa dupa urmatorul program, cu mentiunea ca prima echipa este gazda: CSM Satu Mare – Somesul Dej in data de 01.08.2020 la ora 17:30; CAO Oradea – CSM Satu Mare in data de 05.08.2020 la ora 17:30; Somes Dej – CAO Oradea in data de 09.08.2020 la ora 17:30. Meciurile vor avea loc pe Stadionul Municipal Zalau.

Criteriile de stabilire ale clasamentului

Un meci se poate termina la egalitate, dar se continua cu lovituri de departajare de la 11 m. Criteriile de departajare in clasament sunt:

  • rezultatele directe
  • golaverajul in jocurile directe
  • numar mai mare de goluri in intalnirile directe
  • numar mai mare de goluri marcate in deplasare( prin rotatie una dintre echipe este pusa in situatie de gazda)
  • golaverajul general
  • numar mai mare de goluri marcate
  • rezultatul executarii loviturilor de departajare, in jocurile directe, la cele aflate la egalitate de puncte .

Numarul maxim de schimbari este de 5 jucatori. Echipa gazda va suporta cheltuielile de arbitraj si observatori, cheltuieli chirie stadion, ordine si siguranta, asistenta medicala, precum si alte cheltuieli impuse de buna desfasurare a jocului.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here