SondajRSS Feed

Sporuri si mariri de salarii acordate ilegal in mai multe primarii salajene

12 Aprilie 2018

Unele primarii din judetul Salaj si-au batut joc, la propriu, de banii publici. La unele primarii din judet, precum Bocsa, Letca, Sarmasag sau Simisna, s-au acordat tot soiul de sporuri pentru salariatii primariilor, incalcandu-se prevederile legale. Prejudiciul este de peste 380.000 de lei. 

Ultimul raport al Curtii de Conturi scoate la iveala nereguli grave in plata personalului de la mai multe primarii din judetul Salaj, cauzandu-se prejudicii uriase.
La Sarmasag s-a realizat un prejudiciu de 329.000 de lei dupa ce au fost platite drepturi salariale nelegale, prin includerea în acestea a unor sporuri neprevazute în legislatie, precum salariul de merit, si a unor majorari nejustificate de salarii raportat la nivelul salariilor maxime aflate în plata la Primaria Sarmasag.
La Primaria Bocsa s-a realizat un prejudiciu de 28.000 de lei dupa ce, pentru unii angajati, au fost stabilite eronat si platite nelegal sporuri de conditii vatamatoare, spor de noapte, dar si din cauza majorarii salariului pentru activitatea desfasurata de unele persoane angajate la primarie în cadrul proiectelor din fonduri comunitare nerambursabile postaderare la Uniunea Europeana.
La Simisna s-a realizat un prejudiciu de 16.000 de

Sporuri si mariri de salarii acordate  ilegal in mai multe primarii salajene
lei dupa ce au fost decontate angajatilor cheltuieli cu indemnizatia zilnica de delegare, fara documente justificative.
La Rus s-a cauzat un prejudiciu de 2.000 de lei, dupa ce sporul de control financiar preventiv acordat unui functionar a fost calculat eronat prin aplicarea procentului de 25 la suta atât la salariul de încadrare, cât si la sporul de vechime.
La Primaria Letca s-a realziat un prejudiciu de 11.000 de lei dupa ce a fost acordat si platit nelegal sporul pentru conditii periculoase sau vatamatoare pe perioada suspendarii raportului de serviciu a unui functionar public, dar si pentru ca au fost platite servicii de contabilitate în conditiile în care entitatea avea organizat compartiment de contabilitate si avea personal angajat în cadrul acestuia. 

Vizualizari 3065
Comentarii articol

>

in 12 Aprilie 2018 1:48

Unde se puteau intampla prejudicii decat de acest gen, la smecherul Dombi de la UDMR si in fieful PSD: Simisna (satul lui Ciunt), Galgau, Letca, Rus, unde-s prietenii lui Pop Gheorghe cel zis senator analfabet! "Mai bine pesedist, decat securist!", cand el bietu'-i militian vanator!

>

in 12 Aprilie 2018 1:51

No bine si? Curtea de conturi iar constata ca de obicei si care sunt masurile si impotriva cui? Nimeni nu raspunde pt ilegalitatile astea?

>

in 12 Aprilie 2018 6:20

Mai sunt sporuri care se dau sub obladuirea Marelui Guvern sunt si la prefectura sporuri care nu pot fi justificate pentru anumite daune aduse sanatatii oamenilor dar ireale,ex spor ptr antene suntemn de rasul curcilor cu acest spor pai daca ne ataca antenele de pe cladirea prefecturii,atunci si cei care sunt in biserica invecinata,sau elevii si profesorii din scoli si toate institutiile invecinate trebuie sa primeasca un asemenea spor.dar eu zic sa le mai dam acestor asa zisi conducatori si spor de PROSTIE ca asta chiar exista sau de smecheri.....

>

in 12 Aprilie 2018 8:38

ce cladire este cea din poza? O fi o Primarie ?

>

in 12 Aprilie 2018 9:02

\r\n Cainii latra, caravanele trec!

>

in 12 Aprilie 2018 9:29

EU AM AUZIT CĂ-N PREFECTURĂ SUNT CELE MAI MICI SALARII !!! IN SCHIMB LA CONSILIU JUDEȚEAN,PRIMĂRIE ȘI DECONCENTRATE AU CRESCUT SALARIILE F. MULT !!!!

>

in 12 Aprilie 2018 9:57

au crescut la cei care au facut la spiru haret in fata calculatorului au devenit mari specialisti economisti,juristi etc dar si la cei de la goldis iar daca ii pui la sris nu stiu lega o propozitie dar sa se exprime verbal

>

in 12 Aprilie 2018 14:09

BUBILA IAR AI PUSO DE CACAT IN LETCA\r\n PE IMPARATUL GUNOAIELOR CAND IL PUI LA TREABA CA UMBLA NUMI CU FOFARLICA\r\nHALA CONDUCATORI LA LETCA !\r\n\r\n

>

in 12 Aprilie 2018 15:58

La Rus s-a cauzat un prejudiciu de 2.000 de lei, dupa ce sporul de control financiar preventiv acordat unui functionar a fost calculat eronat prin aplicarea procentului de 25 la suta atât la salariul de încadrare,,deci daca prejudiciul a fost de 2000 lei acordat că 25 la sută la fiecare angajat.....calculați cat de jalnic..sau cum zice ziaristul de lux salar au? Apropo norma de hrana la prefectură de 1000/angajat? E in regula nu??

>

in 12 Aprilie 2018 17:50

Sporuri,sporuri,sporuri...........fara numar pt toata gascaaaaaaaaaaaaa!!!!!!!!!

 (nu este publicat)
NOTA: Sunt interzise injuriile, cuvintele obscene si atacul la persoana.

Site-ul graiulsalajului.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.