Sportivi salajeni la concursuri internationale

8
799

 

Sportivi salajeni la concursuri internationale

La sfarsitul saptamanii trecute s-a incheiat cea de a 40-a editie a concursului sportiv Medigames care in anul 2019, a avut loc in Muntenegru. Este o manifestare la care participa medici sportivi de pe tot globul. Anul acesta au luat startul la cele 15 probe ale concursului participanti din 41 de tari. Din Salaj, a participat medicul cardiolog dr. Minodora Bogdan. Medicul salajean a luat startul "categoria 65-70 de ani" la toate cele 15 probe de atletism, reusind sa cucereasca 14 medalii, 6 de aur si 8 de argint.Cea de-a 41 editie a concursului Medigames, cea din 2020, se va desfasura in Portugalia.

COMENTARII

  1. Cea mai buna doctorita dintre atleti si cea mai buna atleta dintre doctorite! Cine a avut de-aface cu ea(si cine n-a avut...) stie ce hram poarta! Doar BANI SI SPAGA VEDE IN FATA OCHILOR!

  2. De spaga fuge ca dracu de tamaie ! Dar lucreaza in interesul statului,nu protejeaza bolnavul,nu-i acorda drepturile conferite de lege chiar daca bolnavu este sub supravegere de zeci de ani de zile, il persecuta psihic pe bolnav,(regim,slabeste,mergi...de parca bolnavu nu face toate astea)mai inai bolnavul trebuie sa fie decedat ca sa indeplineasca conditiile de pensionare.Unde este rationamentul de om si medic ? Pacientul este corect nu prefacut,renunta la serviciu pentru asi proteja sanatatea atata cata mai este fiindca bolnavulu este rational,vazind ca fizic nu face fata.

LASA UN COMENTARIU

Comentariu
Nume

Site-ul graiulsalajului.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.