SondajRSS Feed

Parada interimarilor la cea mai importanta unitate medicala din judet

Spitalul Judetean are director medical nou si tot provizoriu

7 Mai 2019

Medicul primar pediatru dr. Lapos Eva Maria este de saptamana trecuta, mai exact de joi, 2 mai, noul director medical al Spitalului Judetean de Urgenta Zalau. A fost numita interimar în functie, prin ordinul presedintelui Consiliului Judetean Salaj, Tiberiu Marc.
Dr. Lapos Eva Maria a absolvit Facultatea de Medicina si Farmacie din Târgu Mures specialitatea Pediatrie în anul 1987 si lucreaza în cadrul Spitalului Judetean de Urgenta Zalau din 1 august 2009. In perioadele 2011 - 2015 si 2018 - 2019 a ocupat functia de medic sef Sectie Pediatrie.
Numirea in functie ca interimar se face pe o perioada de sase luni, daca nu se organizeaza concurs pentru port intre timp. Iar interimatul se poate prelungi. Spitalul Judetean nu a avut de altfel de mult un director medical care sa ocupe functia prin concurs.
Eva Maria Lapos preia functia de director medical de la medicul ORL Anamaria Matioc, care a fost tot interimar in functie de la 1 noiembrie anul trecut, tot printr-un ordin semnat de Tiberiu Marc.
Anamaria Matioc i-a locul fostului director medical interimar, numit in 15 mai

Spitalul Judetean  are director medical  nou si tot provizoriu
2018, Popa Lorin Ilie, medic primar neurolog, seful Sectiei Neurologie.
“n trecut, postul de director medical a fost ocupat de ginecologul Majdik Vasile si de medicul internist Liliana Stanciu.
|i functia de manager al spitalului Judetean este ocupata tot interimar de Georgeta Fit, desemnata tot prin dispozitia lui Tiberiu Marc. Iar Georgeta Fit a luat locul fostului manager interimar al spitalului, dr. Liliana Neaga.
Asa ca pana se fac concursuri penru functiile importante din Spitalul Judetean, daca se fac, conducerea celei mai importante unitati medicale din judet este asigurata de oameni numiti de presedintele Consiliului Judetean.

 

Vizualizari 9669
Comentarii articol (18)

>

in 7 Mai 2019 8:14

e lumea tupeistilor si a minciunii adusa la rang de vaza.\r\nde ce nu se organizeaza concurs cum ar fi fireswc ??? e prea mare deranjul cu masluirea????? e mai comod din pixil lui tibi;

>

in 7 Mai 2019 8:48

Romanii se cearta intre ei in Europa, iar Victor Orban , cu ajutorul și acordul lui Trump, va scoate gazele din Marea Neagra si le va transporta până în Ungaria pe gratis. Autostrada de la Nadasel se surpa (săptămâna trecută banda I era acoperită cu pământ), Ungaria își face petrochimie cu gaz românesc. BMW face fabrica de 2 miliarde de euro în Debrecen, că mai încoace nu au autostrada, in timp ce la Timișoara pleacă investițiile străine (vezi fabrica de napolitane). In Romania, cea mai buna afacere e sa fii angajat la stat. Wizz Air , companie maghiara, face bani in România, fara subvenții, in timp ce Tarom mai are bani de salarii până la toamnă (nu vreau să mă gândesc din ce bani vor repara si aeronavele). Politicienii unguri ne rad in nas, vin la București, și nu numai, și ne și ceartă că nu le facem pe plac. Hitler spunea că nu se poate face nimic cu românii , iar noi, si azi, ne luptăm sa ii dam dreptate.

>

in 7 Mai 2019 9:50

Gresesti total! Romanii se cearta intre ei oriunde in lume, nu numai in Europa !

Padurea moare de topor>

in 7 Mai 2019 11:01

Este loc de mult mai bine,daca...daca.Oriunde am munci\r\nne-am face treba mult mai bine am pune suflet.lnvestitia \r\nin sanatate, invatamant nu se poate masura...este nemasurabila...Sfintim locul prin IMPLICARE.Pe cand se\r\nva face PREVENTIE in sanatate .?\r\nPadurea moare de topor,omul de multa negijenta si lipsa\r\nde implicare. Cat ne pasa de cei de langa noi????!!!!

>

in 7 Mai 2019 11:45

Bine ar fi sa aducă d.na un plus valoare serviciilor acordata de medicii de gardă.Am fost cu copilul la urgente, dupa 3 ore de asteptat copilul era epuizat total apoi vine o pediatrie plictisită care numai datoria ds pediatru nu si.a facut mai degrabă criticandu-ma pe mine.

>

in 7 Mai 2019 13:50

Da ptr ca nu ai avut grija de copil cea sau cel de la 11.45. Este o profesionista d-na doctor Lapos si merita tot respectul si aprecierea. O spun pe cale de consecinta si in cunostinta de cauza. \r\n

>

in 7 Mai 2019 14:12

Cea mai bună alegere! D-na doctor e o profesionistă și e și realistă. Doamne dă să-și ducă planurile până la capăt!

>

in 7 Mai 2019 14:26

Curat fariseilor.

>

in 7 Mai 2019 15:14

Parerea mea e ca d-na doctor Anamaria Matioc a fost cea mai buna alegere...Un profesionist,un om empatic in primul rand.Nu inteleg motivul schimbarii din functie(ori a renuntat ea),dar, cu siguranta, consider ca a fost un om potrivit la locul potrivit...Pacat!Cat despre,d-nul/d-na de la 13.50,nu va e rusine sa judecati si sa acuzati un om ca nu a avut grija de copil?Cunoaste-ti situatia sau de ce va permiteti sa faceti asemenea acuzatii?Rusine!!!

>

in 7 Mai 2019 15:18

Meseria doctorului e sa trateze pacientii,nu sa critice parintii si sa ii ia la rost...Cu siguranta,niciun parinte nu doreste raul propriului copil...Asa ca ,inca odata,d-na doctor pe care o "periati" intr-atat,nu a avut niciun drept sa faca asa ceva!

>

in 7 Mai 2019 15:23

Este o femeie minunata si un doctor excepțional!!! Lăsați răutățile la o parte, Zalăul este norocos, sa aibă un astfel de doctor !!!

s>

in 7 Mai 2019 16:02

Faca-se voia securistului ales pe viata la sefia CJ salaj !

>

in 7 Mai 2019 16:45

Dar pe interimara Crișan când o schimbă domnul președinte al CJ e aleasă pe viață fără concuns ????

>

in 7 Mai 2019 17:12

pt.13:50 Cum adica "pe cale de consecinta"?

>

in 7 Mai 2019 18:59

Proasta alegere!! (pt spital)

>

in 7 Mai 2019 21:36

Pt 13.50 - nu era d.na Lapos de gardă cu era alta cucoană.Si am avut grija de copil sa stii.

>

in 7 Mai 2019 23:14

POLITICA E MARE C...A !! PESTE TOT E MARE JALE ,UDMR ,SANTAJ,DIRECTOR UNGUR,LINGAI,PUPINCYRISTI!1!!1 MAFIIIEEEE!!!!

>

in 16 Mai 2019 9:20

O mare Doamna un mare Caracter!!!

 (nu este publicat)
NOTA: Sunt interzise injuriile, cuvintele obscene si atacul la persoana.

Site-ul graiulsalajului.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.