Spitalele din tara vor avea asigurate alimentele

3
1005

 

Spitalele din tara vor avea asigurate alimentele

Ministerul Sanatatii, impreuna cu unul dintre cei mai mari retaileri din Romania, asigura alimente pentru spitalele din tara, aflate in prima linie in lupta cu Covid-19
Romania traverseaza in acest moment o situatie care a adus laolalta, intr-un efort de solidaritate si implicare, actori din spatiul public si mediul de afaceri, ce isi unesc fortele sa sprijine autoritatile si cadrele medicale pentru a face fata valului reprezentat de Coronavirus.
Carrefour Romania a raspuns necesitatii de hrana si asigura spitalelor din tara, care trateaza pacientii infectati cu Covid-19, alimentele necesare pe parcursul urmatoarei luni, atat pentru personalul medical, cat si pentru pacienti. in acest moment, urmatoarele spitale: Spitalul clinic de boli infectioase Constanta, Spitalul clinic de boli infectioase si pneumoftizologice Victor Babes Craiova si Spitalul clinic de boli infectioase Victor Babes Timisoara se afla pe lista centrelor medicale ce vor primi alimente, la recomandarea Ministerului Sanatatii.
"Personalul nostru medical este demn de toata lauda si demonstreaza, o data in plus, dedicare si inalt profesionalism, in aceste zile in care juramantul lui Hipocrate este atat de greu incercat. Multumim pe aceasta cale companiilor private care arata solidaritate fata de situatia actuala", a declarat Victor Costache, ex- Ministrul Sanatatii.
"Cei care se afla astazi in linia intai in lupta impotriva Covid-19 – cadre medicale, asistenti, personal de suport – au, la randul lor, nevoie de grija si ajutor. Vrem sa le acordam sprijin pentru a face fata zi de zi situatiilor solicitante. Iar pacientilor, toate incurajarile, impreuna cu sustinerea pe care vrem sa le-o oferim printr-o alimentatie corespunzatoare", a declarat Jean Richard De Latour, CEO Carrefour Romania.
Spitalele vor primi din partea Carrefour Romania alimentele necesare unei alimentatii adecvate, conform solicitarilor primite de la unitatiile sanitare mentionate anterior.

 

 

COMENTARII

  1. La spitalul din Suceava este un adevarat dezastru produs de un manager imbecil numit politic recent de liberali, fosta managera demisa era f capabila. Liberalii vor plati pentru deciziile luate, nu intamplator sobolanul costache este primul care paraseste corabia ce se scufunda !

  2. 6:10 mai postacule rosu !De platit , o sa platiti voi cei din Psdracnea dupa ce om scapa de situatia asta.\r\nVa vom taxa urat de tot la vot .Unde-s cele 5 spitale regionale promise in 2016 ?

  3. Nu va este rusine domnilor de la Carrefour? Ati scumpit o multime de produse si nu cu putin- ceapa de la 1,99 lei la 3,70 lei, ardeii grasi de la 9 lei la 15 lei, sapunul de la 2,65 lei la 3;80 lei si multe altele si acum va laudati cu niste pomene facute pe spinarea noastra. Ati profitat de slabiciunea noastra ca sa puteti face specula in Romania si nu va ia nimeni la rost. Rusineeee!

LASA UN COMENTARIU

Comentariu
Nume

Site-ul graiulsalajului.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.