Spectacole de teatru gratuite în şurile unor localnici din Bobota, Nadiş şi Domnin

0
182

Caravana “Cultura’n şură” revine în Sălaj, cu trei spectacole, de vineri până duminică, în şurile unor săteni din Bobota, Nadiş şi Domnin.

Vineri, 7 august, de la ora 21:30, în Bobota, la nana Floarea în curte se va juca spectacolul “Experimentul”, de Ion Băieșu și alți autori români contemporani, o comedie actuală care vorbește despre prietenia improbabilă dintre un fost magistrat și un hoț.

Distribuția: Iulian Gliță, Marin Grigore, Florentina Năstase. Regia: Victor Olăhuț

Spectacolul se va mai juca sâmbătă, 8 august, de la ora 21:30, la Nadiș, în șură la Lisandoru’ de pe Lab (casa nr. 169) şi duminică, 9 august, la ora 21:30 în șură la Ionu’ Văsălichii Domniții, în Râturi, casa nr. 13.

Copiii sunt invitați să participe la un atelier susținut de actrița Ana Turos chiar în ziua reprezentației.

Intrarea la spectacole și participarea la atelier sunt gratuite. Toți participanții sunt rugați să poarte mască de protecție și să respecte măsurile de distanțare socială pe toată durata desfășurării evenimentelor.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.
Nota
Sunt interzise injuriile, incitările la ură sau violență, cuvintele obscene și atacul la persoană. Publicația Graiul Sălajului nu răspunde pentru opiniile postate în rubrica de comentarii, responsabilitatea formulării acestora revenind integral autorului comentariului. Orice persoană care se consideră prejudiciată de conținutul unui comentariu, are posibilitatea de a solicita ștergerea comentariului respectiv, în baza unei cereri în acest sens, trimise pe adresa de e-mail a redacției, graiulsj@unisys.ro.