Spectacol de muzica populara la Jibou cu ocazia dezvelirii unui monument destinat Centenarului

4
1210

 

Spectacol de muzica populara la Jibou cu ocazia  dezvelirii unui monument destinat Centenarului

Celebra interpreta de muzica populara, Veta Biris, este capul de afis al unui concert folcloric care va avea loc, duminica, 28 octombrie, începând cu orele 16.00, la Casa Oraseneasca de Cultura din Jibou, alaturi de alti solisti, printre care si salajenii Ileanda Domuta Mastan sau Vasile Coca.
Primaria orasului Jibou si Consiliul Local Jibou vor organiza un spectacol muzical – coregrafic cu prilejul dezvelirii Monumentului Grup Statuar dedicat celebrarii Centenarului Marii Unirii a României, grup statuar dedicat salajenilor Iuliu Maniu, Simion Barnutiu si Corneliu Coposu. Dezvelirea si sfintirea acestui monument este programata de autoritatile locale, duminica de la orele 12.00, pe platoul din imediata vecinatate a Primariei si a bisericii ortodoxe.
Dupa amiaza, de la orele 16, jibouanii si amatorii de muzica populara de pe Valea Somesului sau din împrejurimi, vor avea ocazia sa asiste la un „regal popular”. Pe scena vor urca si solisti de muzica populara de renume. Invitatul special al zilei este Veta Biris, dar alaturi de ea vor fi si Ileana Domuta Mastan, Vasile Coca, Claudiu Costinas, Andreea Valean-Indrecan si Aurora Moga Popovici.
Atmosfera de joc si voie buna va fi întretinuta si de membrii Ansamblului Folcloric „Porolissum”.

 

 

COMENTARII

LASA UN COMENTARIU

Comentariu
Nume

Site-ul graiulsalajului.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.