SondajRSS Feed

Cântec, joc si voie buna

Spectacol de muzica populara la Jibou cu ocazia dezvelirii unui monument destinat Centenarului

26 Octombrie 2018

Celebra interpreta de muzica populara, Veta Biris, este capul de afis al unui concert folcloric care va avea loc, duminica, 28 octombrie, începând cu orele 16.00, la Casa Oraseneasca de Cultura din Jibou, alaturi de alti solisti, printre care si salajenii Ileanda Domuta Mastan sau Vasile Coca.
Primaria orasului Jibou si Consiliul Local Jibou vor organiza un spectacol muzical – coregrafic cu prilejul dezvelirii Monumentului Grup Statuar dedicat celebrarii Centenarului Marii Unirii a României, grup statuar dedicat salajenilor Iuliu Maniu, Simion Barnutiu si Corneliu Coposu. Dezvelirea si sfintirea acestui monument este programata de autoritatile locale, duminica de la orele 12.00, pe platoul din imediata vecinatate a Primariei si a bisericii ortodoxe.
Dupa amiaza, de la orele 16, jibouanii si amatorii de muzica populara de pe Valea Somesului sau

Spectacol de muzica populara la Jibou cu ocazia  dezvelirii unui monument destinat Centenarului
din împrejurimi, vor avea ocazia sa asiste la un „regal popular”. Pe scena vor urca si solisti de muzica populara de renume. Invitatul special al zilei este Veta Biris, dar alaturi de ea vor fi si Ileana Domuta Mastan, Vasile Coca, Claudiu Costinas, Andreea Valean-Indrecan si Aurora Moga Popovici.
Atmosfera de joc si voie buna va fi întretinuta si de membrii Ansamblului Folcloric „Porolissum”.

Vizualizari 1138
Comentarii articol (4)

>

in 26 Octombrie 2018 7:52

FELICITARI DOMNULE PRIMAR

>

in 26 Octombrie 2018 10:11

Ma pish pe pietrele voastre nu au nici o semnificatie niste bolovani sunteti nebuni cum sa sfintesti o piatra dilailor

>

in 27 Octombrie 2018 5:24

Foioi. Pietre ne mai trebuiau. Cat au costat pietrele domnule primar? Bine ca sunt bai pt pietre și pt ajutoare sociale la țigani. Pardon la domnii romi. Vai ca ne meritam soarta

>

in 27 Octombrie 2018 17:14

Centenariu P....li deturnare de fonduri

 (nu este publicat)
NOTA: Sunt interzise injuriile, cuvintele obscene si atacul la persoana.

Site-ul graiulsalajului.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.