Spectacol de improvizatie la Simleu Silvaniei, în Parcul Cetății Bathory

1
190

Primăria Orașului Șimleu Silvaniei împreună cu Centrul Național de Informare și Promovare Turistică Șimleu, alături de Asociația Pro Teatru și cu sprijinul Centrului de Cultură și Artă a Județului Sălaj vă invită, în data de 30 iulie, de la ora 20.00, în Parcul Cetății Bathory la o seara magică de teatru de improvizație.
Darius Prodan, împreună cu Asociația Pro Teatru, i-au invitat pe talentații actori de la Improstory, care vor susține cel mai energic spectacol de improvizație pe care l-ați văzut până acum, promit organizatorii. Radu Tudosie, Alexandru Cazan, Mihai Alexandru și Laurențiu Vlad sunt actori la teatrul dramatic Ion Dezideriu Sîrbu din Petroșani. Ei vor fi acompaniati, la pian, de către Aurelian Epuraș.
“Eforturile noastre în această perioadă se îndreaptă către iubitorii de teatru și nu numai, persoanelor care vor să își petreacă câteva ore în aer liber într-un decor istoric ( Cetatea Bathory ) alături de actori profesioniști care vor încerca să ne facă să uităm pentru câteva clipe de aceste momente bizare prin care trece umanitatea. Astfel de evenimente cultural-artistice vor fi diversificate și în viitor pentru publicul șimleuan și suntem convinși că împreună cu comunitatea locală vom reuși să ne bucurăm de aceste clipe unice”, este mesajul organizatorilor care tin sa multumeasca voluntarilor implicati in acest proiect.
De altfel, spațiul generos de care dispune Parcul Cetății Bathory poate reprezenta o poartă de relansare pentru cultura și turismul local și regional.
Bilete se pot achiziționa de la sediul Centrului Național de Informare și Promovare Turistică Șimleu Silvaniei, începând de azi, 24 iulie, între orele 8.00-16.00.

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

NOTA: sunt interzise injuriile, incitarile la ura ori violenta, cuvintele obscene si atacul la persoana.

Publicatia „Graiul Salajului” nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revenind integral autorului comentariului.

Orice persoana care se considera prejudiciata de continutul unui comentariu, are posibilitatea sa solicite stergerea comentariului respectiv, in baza unei cereri in acest sens, transmise pe adresa de email a redactiei, graiulsj@unisys.ro.

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.