Soluții liberale – cea mai mare sumă alocată investițiilor în ultimii zece ani

4
158

Guvernul a alocat 16,1 miliarde de lei pentru investiții în primele șase luni ale anului 2020, cea mai mare sumă alocată investițiilor în ultimii zece ani, a anunțat Florin Cîţu, ministrul Finanțelor Publice.

Florin Cîțu: ”Am promis investiții și asta am făcut. Există o singură soluție de a ieși din criză: investiții! În același timp, alocarea masivă a resurselor bugetare spre investiții, nu spre cheltuieli neproductive, garantează o economie cu creștere economică mare neinflaționistă în viitor.

În primele 6 luni, în mijlocul celei mai mari crize economice am făcut un lucru fantastic (pentru mulți imposibil). Am investit o suma record.

Cea mai mare suma investită de guvernul României în primele șase luni -16.1 miliarde lei. Asta înseamnă guvernare liberală. Socialiștii de la PSD dețin recordul rușinii- cele mai mici sume investite doi ani la rand (2017 și 2018). Investițiile mari reprezintă încă un argument pentru care sunt optimist rațional atunci când vorbesc de revenirea economiei.”

4 COMENTARII

  1. Ca de obicei minciuni grosolane din partea ciumatilor cacanii/bruni , despre lucruri ce se vor FACE doar intr-un viitor “luminos” , NIMIC FACUT in prezentul cacacios ?? !!

    • Mars, postac pesedist! Un guvern mai incompetent ca guvernul Dancila nu vom mai avea in vecii vecilor! Astia de acum cel putin vor sa dea mai multi bani pentru investitii, pentru a dezvolta Romania. PSD a bagat banii in consum (pensii, salarii), bani care au fost luati din imprumuturi cu dobanda mare pe care tot noi, romanii de rand, trebuie sa ii dam inapoi (prin impozite, taxe etc.).

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.
Nota
Sunt interzise injuriile, incitările la ură sau violență, cuvintele obscene și atacul la persoană. Publicația Graiul Sălajului nu răspunde pentru opiniile postate în rubrica de comentarii, responsabilitatea formulării acestora revenind integral autorului comentariului. Orice persoană care se consideră prejudiciată de conținutul unui comentariu, are posibilitatea de a solicita ștergerea comentariului respectiv, în baza unei cereri în acest sens, trimise pe adresa de e-mail a redacției, graiulsj@unisys.ro.